måndag 22 augusti 2016

Höstanemoner får gärna komma in i vasNär vi var i Stockholm var vi även på Zetas trädgård. Ett väldigt inspirerande ställe. Dock får jag ta med mig minnena därifrån i huvudet eftersom jag inte fick fotografera där. Men jag köpte i alla fall Victoria Skoglunds bok "En trädgårdsmästares väg". Under bilfärden hem i från Stockholm slukade jag den. Den var mycket bra. Det som jag först gjorde när jag kom hem var att gå ut i trädgården för att se om anemonerna blommade fortfarande. Det var ett hav jag hittade. 
Så klart kom kameran med och en ny tanke for i mitt huvud. Jag ska föreviga alla växter i trädgården. Anemonerna som jag fotat förr blev ändå den växt som får börja min vandring i trädgården. 
Jag klippte sedan några blommor att ha i vas inne. Så nu står de ståtligt på köksbordet.
Kika bara nära på denna vackra blomma. Jag bara älskar att det fortfarande finns det som blommar i rabatterna.
Så här skir är den ifrån sidan. Gillar det rosa som blir skarpare på baksidan av blomman.

Måndag och nu börjar allvaret igen. Det ska bli kul att komma till jobb och träffa alla barn och kollegor igen. 

Ha en fin start på veckan

Kram Pernilla

2 kommentarer:

 1. Visst är det härligt med blommor som blommar även på sensommaren.
  Man är ju mest fokuserad på blommor och trädgård på våren och när hösten närmar sig är man rätt mätt på allt vad trädgårdsskötsel heter, iaf jag, och vill helst packa undan spadar och räfsor.
  Men vi har allt en del som blommar nu, men det är helt mannens förtjänst, dock trivs inte våra höstanemoner något vidare där de nu står, synd när de är så vackra. Får ta och flytta på dem till ett ställe där de trivs bättre, helt enkelt.
  Lycka till idag på första dagen efter semestern.
  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 2. Får man inte fotografera på Zetas?! Jag älskar stället, men det är tokdyrtkr

  SvaraRadera