torsdag 25 augusti 2016

I det enkla bor det vackraDet har fått flytta hem en Ernst kruka hos oss. Det är ett fint budskap på krukan. "I det enkla bor det vackra". Gillar även den mörka färgen. Ernst är en som jag brukar gilla att titta på. Tycker om när det är lite ny inspiration man kan suga åt sig. Men det är något konstigt med Ernst. Det är inte många män som gillar honom. Min man är en av dem. Så när programmet börjar sitter jag själv och tittar. 
Men jag gillar att se när byggs renoveras och stylas. Det är mycket egna idéer som kommer av det. 
Här satte jag en murgröna i krukan. Krukan gjorde sig bra med den gröna växten i.  En murgröna med lite hjärtformade blad. 
Nu har jag redan jobbat en halv vecka. Det går snabbt sedan är man inne i vardagen igen. Fast det är rätt skönt att ha rutinerna tillbaka. 

Torsdag redan. I kväll ska fina dottern och jag på vip kväll hos Make up stores. Spännande att se vad de ska visa för nyheter. 

Ha en fin torsdag

Kram Pernilla

5 kommentarer:

 1. Blev fint i krukan! Har inte sett den murgrönan tidigare. Ha det så trevligt ikväll.
  /Anette

  SvaraRadera
 2. Den krukan har jag också köpt, den är jättefin! Ja klart man är bänkad vid tv:n när det är Ernst, gillar hans stil :)
  Ha en fin dag!
  Kram från Titti

  SvaraRadera
 3. Jag gillar det Ernst gör, men jag har så svårt för honom så det blir faktist att jag inte tittar på programmet, klarar det liksomm inte.
  Kram Helén

  SvaraRadera
 4. Jag gillar citaten och på det svarta så blir det extra vackert!

  Men du, har du haft bilden på dig själv (i högra hörnet) länge?
  Jag har missat det! Så himla fin!

  Kram Hannis

  SvaraRadera
 5. Vilket vackert citat och en väldigt snygg kruka! Jag gillar i alla fall Ernst :)
  Kram 💜

  SvaraRadera