lördag 11 februari 2017

Vår inne med pärlhyacinterSolen skiner idag. Äntligen en fin dag. Då gör det inte att det ligger snö ute. Det blir så vackert. Inne dock har vi lite vår. Jag kan inte motstå dessa små söta pärlhyacinter. De påminner en om att våren ändå kommer att komma. 
Idag ska dagen innehålla först lite yogacamp, sedan en hundrunda. Efter det blir det förberedelser inför kvällens kalas. Idag ska vi fira fina mannen och fina dottern. En 50 åring och en 20 åring. Så ett 70 års kalas bär av stapeln i kväll. 
Så nu sparkar vi igång den här härliga lördagen. Ha en härlig dag alla som kikar in.

Kram Pernilla

6 kommentarer:

 1. En härlig lördag till dig också, hoppas ni får en mysig festkväll!
  Vilka äventyr i Thailand, modigt att simma in i grottan. Vet i sjutton om jag skulle fixat, livrädd för djupt vatten och ännu värre blir det ju om man inte ser! Fick ni ha flytvästar på er? Och hur fick du med dig kameran in? Modigt, verkligen!
  Kram Suz

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst hade vi flytvästar annars hade jag nog inte vågat. Kameran la vi i en vattensäker väska som guiden simmade med. Lite läskigt om det skulle gå bra men det gjorde det. Kram Pernilla

   Radera
 2. Och grattis till jubilarerna förstås!
  Kram Suz

  SvaraRadera
 3. Låter som att din lördag innehöll en massa härligheter!
  Och våren ja, har du märkt att ljuset stannar mycket längre?
  Det är fantastiskt! Den där känslan av att det vänder=))

  Kram Hannis

  SvaraRadera
 4. Så vackert och vårigt med pärlhyacinter. De dagarna firar vi också här hemma, yngste sonen har fyllt 20 och jag fyller snart, alldeles för snart, 50 år... Kram Suss

  SvaraRadera
 5. De är ljuvliga pärlhyacinterna! Fint att ha vår inne även om det är vinter ute.
  Kram Maria

  SvaraRadera