lördag 17 december 2016

Ett besök i nya saluhallenFörra söndagen hade vi som adventsmys att åka på julmarknad. Vi var en sväng på St Gertrud i Malmö. Det var en liten mysig julmarknad. Dock kände vi att vi ville något mer, så vi åkte vidare till den nya Saluhallen i Malmö. Det var en härlig byggnad där de hade behållt mycket av det gamla och ändå moderniserat det. Dock hade jag inte kameran med. Men det kommer bli fler besök där och då ska kameran med. Väl hemma var jag tvungen att fota de fina blommorna vi köpte där. De på första bilden heter stjärnflocka. En favorit som brukar blomma i vår egen trädgård på sommaren. Dock i en ljusare färg på blommorna.
Blomsteraffären har ett lite annorlunda koncept. De gör inga buketter utan man får bara köpa hela buntar. Säkert därav namnet bunches. Sedan paketerar de dem i en kartongbit med handtag på båda sidorna som de sedan fäster ihop så det blir som om man håller en väska. Mycket smart koncept.
Jag köpte även en bunt med vita vaxblommor. Väldigt söta blommor.
Lördag och vi smygfirar advent i dag eftersom vi inte kan samlas alla i morgon. Så på myset idag står pepparkaksbak. Det ska bli en trevlig dag.

Ha en fin lördag ni som kikar in

Kram Pernilla

4 kommentarer:

 1. Fina bilder, som alltid :)
  Kul med butiker med sina egna koncept. Tycker överlag att presentbutiker, blomsteraffärer och liknande är snarlika och säljer samma produkter. Har man sett en har man sett alla, typ...
  Gillar verkligen butiker med sin egna profil. Det är dem som jag iaf besöker igen.

  Fin lördag och fjärde advent.
  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 2. Åh vilka fina blommor du har köpt! Jag älskar Bunches och tycker att det är så roligt att de finns i Malmö nu. Efter julhelger och utblommade amaryllisar får det nog bli en tur dit igen :) Ha en fin lördag!
  Kram Maria

  SvaraRadera
 3. Älskar vaxblommor och vilket smart koncept!
  Vinterkram från Titti

  SvaraRadera
 4. Så fina buketter och så mysigt med pepparkaksbak. Kram Suss

  SvaraRadera