måndag 19 december 2016

Årets julgranRedan första advent var vi ute och högg vår gran. Vår fina dotter ville också ha en gran till sin nya lägenhet. Fina sonen var också med och högg gran. En mysig dag. När vi hade huggt färdigt bjöds vi på glögg och pepparkakor. Väldigt mysigt. Sedan bar det hem med våra granar. Vi köpte då två granar till oss eftersom vi fick hugga en liten till vårt växthus. 
Vi levererade dotterns gran hos henne. Sedan bar det hem till oss och sonen och jag klädde och pyntade vår gran. I år valde vi att bara ha silver, vitt och lite svart i granen. En gran rätt lugn i färgerna. Den här svarta kulan har vi själva skrivit på. Det är sådan färg som går att skriva mer än en gång på. Typ griffelfärg.
Vi valde även bort allt glitter som vi brukar ha. Känns rent och snyggt. 
Kulorna får stå för glittret.
Hjärtan är så vackert att ha i granen. Står för så mycket.Ett hjärta med en ängel på är en av mina favoritkulor för tillfället. Lite gammeldags i stilen. 

Måndag och jag jobbar på ända fram till lillejulafton. Känns helt ok eftersom vi sedan ska vara långlediga efter julen. Vi åker då på en härlig långresa.

Ha en fin start på veckan

Kram Pernilla

2 kommentarer:

  1. Vad fin gran ni har! Vilsam. Jag brukar älska glitter men blev väldigt förtjust i din idé. Kul med griffeltavelfärg på kulorna, gjort själv? Är den sista runda kulan genombruten eller är det en fotoeffekt? Stor vill-ha på den. Och på silverstjärnehänget. Så mycket fint du har!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för fina ord. Kulorna med griffelfärg är köpta på granit för några år sedan. Sedan skrev jag själv text på. Den runda kulan ser ut så. Den är från Illum boligehus. Fick den i present förra året.

      Radera