onsdag 23 november 2016

Julen börjar sakta närma sigNu är en tid jag egentligen älskar. Men i år känns julen kort på något sätt. Jag ska jobba hela julen eftersom vi ska åka på långresa efter jul. Därför känns julen på ett annat sätt i år. Jag har därför börjat pynta lite tidigare än vanligt eftersom vi kommer att dansa ut julen tidigt i år. Men jag älskar allt pynt så den fina trägranen har fått komma fram.
 Granen får samsas med en fin liten Tine K lykta och två växter i ruffa krukor. En Fjädersparris och en kaktus. De trivs även om det är rätt mörkt där i hörnan.
I vardagsrummet har den stora Tine K stjärnan fått komma fram. Jag gillar dess pampighet i sin enkelhet.
Det kommer att komma mer pynt efter hand. Men hittills är jag nöjd med pyntet. Helt lagom i min smak.

Onsdag och mitt i veckan. Snart helg igen. Till helgen ska vi hugga gran med vår fina dotter. Hon ska ha en liten i sin lägenhet. Vi ska ha en i uterummet och en i växthuset. Blir mysigt när den är klädd.

Ha en fin lillördag

Kram Pernilla

5 kommentarer:

 1. Mysigt att börja pynta lite redan nu. Samtidigt känner jag att "Nej inte redan!!!". Känns lite stressigt att första advent är på söndag, jag är inte riktigt redo för det än.
  Hoppas du får en fin dag!
  Kram Helén

  SvaraRadera
 2. Jaaa så mysigt ❤️ ....
  /Kram

  SvaraRadera
 3. Åh så fint, gillar både granen och stjärnan. Ikväll ska jag plocka fram en del julsaker och ljusstakarna kommer upp på fredag, tycker också det känns som en kort jul, i mellandagarna åker vi till stugan så det blir inte så mycket tid är hemma. Kram Suss

  SvaraRadera
 4. Fjädersparris gillas! Vad fint du pyntat. Trevlig kväll!
  /Lisa
  majamyra.se

  SvaraRadera
 5. Jag har ju jobbat många jular och tycker att förberedelserna och allt runt omkring, pyntandet och fixandet, blir extra viktigt då. Tror det är därför jag njuter då mycket av advent, jag har inte riktigt fattat att jag inte jobbar helger längre:)!

  SvaraRadera