söndag 23 juni 2019

"Vill förbättra"




Härliga tider nu. Man kan vara ute mycket i trädgården och njuta. Vi tog ner en hög och bred syrenhäck i vår trädgård i höstas. Vi ville förbättra och förstora vår trädgård. Syrenerna hade tagit över så mycket att man inte kunde gå på vår gång av trampstenar vilket blev lite tokigt. När syrenerna försvann fanns bara grannens syrener kvar som mest är långa pinnar. Vi kom på att vi ville ha någon form av vägg. Staket var det inte tal om så vi pratade och kom fram till att spaljeer av något slag skulle göras för att förbättra väggen in till grannen. 



Dagens tema hos Frokenfoto är "vill förbättra" så våra spaljeer är en form som blev vad vi ville förbättra hos oss. Nu kan man inte se in till grannen och har en liten vägg på en bit av trädgården.




Vi har en uteplats rätt så nära där vi satte spaljeerna. Så nu känns det mer insynsskyddat där. 




Den lilla bambun kom mer fram med trä bakom sig. 




Vårt lilla fågelbad kom lite mer till sin rätt med en trävägg bakom.




Något mer jag vill förbättra är våra träd på framsidan. De är stora och yviga. inte så bolliga som jag en gång tänkt mig.




Så sekatören kom fram och jag klippte de så runda det gick. Dock gick det inte riktig att få dem runda. Men i alla fall ser de inte så vildvuxna ut när jag har klippt dem. 

Nu har det redan varit midsommar och sommaren är här för fullt. Det känns som en härlig tid nu när man kan vara ute så mycket.

Hoppas alla som kikar in får en härlig söndag

Vill ni se fler bidrag kika in på instagram och #mittsommarjag. 

Kram Pernilla

1 kommentar:

  1. Så himla fint det blev! Sommaren rullar på här på ön och det har varit en helt fantastisk midsommar, sol och varmt!
    Trädgårdspyssel finns det massor av, det tar aldrig slut :)
    Sommarkram från Titti

    SvaraRadera