måndag 16 juli 2018

Vackra blommor med hemSom ni märkt blev det en lång paus. Jag har funderat mycket på om jag ska fortsätta att blogga eller inte. Kanske göra en ny blogg eller bara  lägga ner. Det känns svårare att kunna kommentera hos er som jag följer. Jag får inte iväg mina kommentarer utan de bara försvinner när jag klickar på skicka. är det någon mer som upplever det här problemet? Detta känns inte så kul när man känner sig låst. Nöjet med bloggen har ju varit just kontakten med er andra där ute i cybervärlden. Visst är det skoj med alla foton också men det kan jag ju göra ändå. 
Jag gick i gång på dessa fina blommor vi köpte på en dagstur till Köpenhamn. Alltså så mycket blommor för en relativt liten peng. Det gillar jag. Sedan att få leka med blommorna. Jag gjorde först den här stora buketten med de flesta rosorna. Satte i blå tistlar och eukaluptusblad. Gillade färgerna i hop.
Kameran som sedan är skoj att leka med. tiden bara försvinner när jag håller på med detta. 
Här buketten uppifrån.
Det blev några små tistlar som fick sin plats på vasken i badrummet.
Små vaser är kul att pynta med.
Det blev en stor bukett till. Den hade bara tre rosor men annars rätt lik den andra. Den här fick stå i vardagsrummet. 
Gillar när det svarta i graniten blir lite av bakgrunden till blommorna.
Så lite närbilder. Ni som känner mig vet att jag brinner för detta.
Minsann det var riktigt skoj att fota, redigera, skriva lite. Hoppas ni som är där ute har det bra i sommarvärmen. Här är det semester och jag njuter i fulla drag.

Ha en härlig start på veckan 

Kram Pernilla 

2 kommentarer:

 1. Vad jag saknat dig och dina välkomponerade, inspirerande och vackra bilder! Men du har rätt, om något inte är roligt så är det inte värt tiden. Jag hoppas du hittar glädjen igen, här i bloggen eller någon annanstans.
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Dina inlägg här i bloggen är saknade. Men man ska inte känna ett tvång att behöva uppdatera sin blogg, då försvinner det lustfyllda med att blogga.
  Trist när tekniken strular. Att kommentarerna bara försvinner har jag råkat ut för vid några tillfällen men aldrig hos dem jag kunnat kommenterat hos tidigare. Hoppas du kommer på en lösning. Annars räcker det väl gott med att vi kommenterar hos dig :)
  Att starta en ny blogg lät i mina öron väldigt omständligt och tidskrävande. Om du nu inte är inne på att helt ändra inriktning och profil på bloggen, förstås.
  Nej, jag tycker du ska fortsätta och skriva och lägga upp dina fina bilder här i bloggen, när lusten och viljan finns. Det skulle iallafall jag uppskatta :)

  Ha en fortsatt härlig semester! Kram Birgitta

  SvaraRadera