lördag 7 oktober 2017

Vackra solrosor



När min fina bror och svägerska var på besök fick vi de här vackra solrosorna. De är så fina och får en att känna sommar fast det egentligen är höst.




 Många fina kronblad.




Så mycket liv i några blommor. Det är härligt. Redan ny helg igen. Vet knappt var tiden blir av. Visst det händer mycket på jobb för tillfället. Många nya små barn har börjat. Det är inte alltid så lätt att lämna sin mamma och pappa för att vara hos oss istället. Men snart är barnen trygga och vår fina grupp kan få bara vara och bli trygga tillsammans.




Lördag och nu ska vi fortsätta renovera vårt sovrum. Ska bli spännande att se hur det blir med nytt golv och ny färg på väggarna.

Ha en fin lördag 

Kram Pernilla

5 kommentarer:

  1. Så fina!
    Kul med renovering och få nytt.
    Kram Birgitta

    SvaraRadera
  2. Älskar solrosor! Man blir så glad av dom :) Så du renoverar du, ja jag möblerar om och städar samtidigt. Perfekt att göra denna regniga lördag...
    Varm kram från Titti

    SvaraRadera
  3. Solrosor är så fantastiska och vilka mönster den har :)
    Kram Milla

    SvaraRadera
  4. Solrosor piggar verkligen upp med sin härligt gula färg. Nytt sovrum, står även på vår lista...fast bara tapet och piff som ska ändras. Jag väntarbara på mannens tillfrisknade så vi kan starta vårt projekt. Först sovrummet och sedan hallen.

    Kram Kajsa

    SvaraRadera
  5. Åh, så vackra! Lycka till med sovrummet!

    SvaraRadera