lördag 16 september 2017

Äntligen helgDen här veckan har varit intensiv. På jobb är det flera små nya barn som ska vänja sig att vara hos oss. Det är roligt men tar mycket på ens energi. Så helgen är efterlängtad. Jag kikar på vad vi har gjort här hemma. Sommaren började ju med nya soffor i uterummet. Det resulterade i att vi fick möblera om i uterummet. Det här svarta lilla bordet som jag och sonen byggde för en del år sedan har fått flytta ut utanför uterummet. Nu blev det som två rum. Ett helt inglasat och ett rum bara under tak. 
Om man tänker sig till vänster om detta i bilden, så står vilstolarna där, som jag visade i förra inlägget. Så det blir en lite relaxhörna här ute under tak. Men nu dröjer det inte länge förrän vi får ta in utesakerna. Fast lite till kan vi dra ut av det gottiga. Kan bli en del fina höstdagar fortfarande.

Idag ska vi fira min dag även om den inte är förrän i morgon. Viktigt att notera eftersom man gärna stannar upp i åldern. 49 år blir det i morgon. Ja man kan inte stoppa tiden, det är bara att hänga med i svängarna.

Så dax att förbereda för kalas. Hoppas solen kan kika fram lite i alla fall. 

Ha en härlig helg 

Kram Pernilla


6 kommentarer:

 1. Njut av att bara vara 48 ;)

  Önskar dig en fin dag!
  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 2. GRATTIS! Ja huuu åren går...jag har klivit över det berömda sträcket redan! Ha en skön dag nu :)
  Kram från Titti

  SvaraRadera
 3. Ser riktigt mysigt ut ! Kram Åse

  SvaraRadera
 4. Grattis i efterskott! Och man är ju inte äldre än man känner sig:)!

  SvaraRadera
 5. Galet intensiva veckor här också, på alla plan, bara att åka med!

  Finaste helgen till dig!

  Kram Jenny

  SvaraRadera