lördag 12 augusti 2017

Det blommar i trädgårdenHöstanemoner är en av mina favoriter. Även om man måste hålla efter dem. Dem vill gärna ta över hela rabatten. Men nu när de blommar är de bara så vackra.
Satte en cerise rudbeckia framför anemonerna i våras. Den har också en del blommor. Får bara se till att inte anemonerna tar över och kväver de här vackra bommarna. Det blir lite som en djungel när allt blommar.
Anemonen i närbild med mitt 18/300 objektiv. Testar skillnaden med med mackroobjektiv. Här är skärpan mitt i fokus. Det är den inte på mackrot. 
Se det är ändå rätt många blommor även i rudbeckian. Hoppas på fler till nästa sommar.

Även denna bild tagen med mitt 18/300 objektiv. 

Lördag och en hundrunda står på tur. 

Sedan blir det en löprunda och lite snurr på alla pokestop jag springer förbi. Ja lite galen har man blivit i sommar. Mannen min och jag har blivit lockade av våra barn som är ute och spelar väldigt mycket. Kul att vara med och då träffar man barnen lite spontant här och där. 

Det står även lite pyssel med sonens gamla rum som snart är färdigt. I det rummet ska vi nu ha alla våra garderober. Tror det kan bli bra. 

Ha en härligt lördag

Kram Pernilla

4 kommentarer:

 1. Härliga bilder! Jag älskar höstanemoner både pga utseendet och den otroliga växtkraften den besitter! Blir det att lämna in makroobjektivet nu? Klart du måste ha full fokus:)! Spelar själv Pokémon Go och det bästa som finns r när barnen (sonen) hänger på! Känner mig lite ensam som Pokemonberoende 43-åring annars...

  SvaraRadera
 2. Snygga bilder! Du är en duktig fotograf! Höstanemoner ja, en riktig favvis men lite svår att få att trivas...eller så vill de inte bo här :)
  Lördag igen, hoppas du får en skön dag!
  Kram Titti

  SvaraRadera
 3. Höstanemonerna är bara såå fina :)

  Trevlig kväll!
  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 4. Så fint det blommar i din rabatt, vacker den är höstanemonen!
  Fin kväll till er!
  Kram Arja

  SvaraRadera