söndag 1 januari 2017

Nytt år och nya tagEfter att ha haft en riktigt trevlig nyårsafton är det nu ett helt nytt år med massor av roligheter på gång. Idag började jag dagen med ett Yogapass med Adriene. Hon har en utmaning på 31 dagar. Jag fick tipset av fina svägerskan. Så nu är jag fina dottern och svägerskan på samma yoga resa. Det var ett mjukt pass som första. Passade bra så här nyårsdag. Medan regnet piskar på rutorna är det skönt att pyssla inomhus.
Jag har bestämt att dagen ska gå i tecknet städa ut julen. Känns riktigt skönt att få gå och plocka lite här och där. 
Det har inte varit så mycket tomtar framme i år. Men den här Tildetomten har bott på hyllan i vårt sovrum men nu är det dax att hoppa ner i jullådan och sov lite till nästa jul.
Den här julen har mycket gått i vitt. Detta har jag lite svårare för att stoppa undan. Men är julen slut så är den. Får nog finna lite nytt framöver som går i de ljusa vita tonerna. Gillar det.
Den här änglatomten är en favorit. Den köpte vi på en resa till Norge för särkert 15 år sedan. Men lika  fin fortfarande. Ses nästa år igen.

Även de vita stjärnorna och jullyktorna får åka ner i jullådan. In med nytt friskt nu när det nya året börjar. 

Ha en fin start på 2017 alla ni som kikar in här

Kram Pernilla

7 kommentarer:

 1. En god fortsättning får jag önska dig:)
  Gulliga tomtar du har :)
  Ha det gott
  Kram Milla

  SvaraRadera
 2. Halloj!
  Så härligt det låter med yoga. Här är julen kvar
  till helgen, njuter ett litet tag till hihi.
  Önskar dig en god fortsättning på det nya året kram Arja

  SvaraRadera
 3. God fortsättning på det nya året! Känns bra att ha startat med yogan och imorgon gör jag som du och dansar ut julen, kan hända att julen åker ut med en liten fuldans 😉
  Kram Maria

  SvaraRadera
 4. God fortsättning på 2017. Vad mysigt att börja Yoga.

  Kram Kajsa

  SvaraRadera
 5. Gott nytt! Tomtarna är borta hemma hos mig, men adventsstjärnorna har jag inte hjärta att ta bort än - det blir ju så mörkt!

  SvaraRadera
 6. Men det är ju inte tjugonda knut än... ;-) Sagt av hon som brukar ga ned julgrejerna i mellandagarna men låta belysningen betvinga mörkret länge. Blir spännande att se vad för saker du tar fram istället.

  SvaraRadera
 7. Så ljuvliga bilder ....
  Gooooo fortsättning fina du på 2017!

  /Kram

  SvaraRadera