söndag 16 oktober 2016

Gräs i de svarta krukorna
Nu när pelargonerna har fått vila i garaget är det mysigt att ändå ha lite andra blommor i uterummet. När jag rensade i rabatten hade gräset, som står i den lilla krukan spritt sig. Så jag grävde upp det och satte det i en kruka. Det trivs rätt bra även i en kruka. Krukan var en gammal vit kruka som hade börjat krakelera. Jag använde svart färg ifrån Lödde plantstop. Det blir en matt fin färg på krukorna med den färgen. Lyktor är också en mysfaktor nu när ljuset blir mindre och mindre. 
Det andra gräset ett carexgräs har stått i den krukan länge men det är precis som det lever upp nu på hösten och blir bara vackrare och vackrare. 
Söndag och en dag med inga måsten. Bäst att ladda nu. För snart är det dax att fixa med dotterns lägenhet. Bara två veckor till innan hon får den. Tack för alla värmande ord om barnens flytt. Visst svider det i mammahjärtat men det kommer även bli väldigt kul. Man får en annan relation än nu. Vi har pratat om att vi ska ha en kväll i veckan där barnen får komma hem på middag. Så vi ändå ses. 

Ha en mysig söndag 

Kram Pernilla

2 kommentarer:

 1. Gräs är vackert. Och speciellt mot det svarta.

  Så härligt att ha en kväll i veckan som är familjekväll.
  Få rå om varandra lite extra.
  Du tar väl kameran med dig när ni ska fixa i din dotters lägenhet=))
  Kram Hannis

  SvaraRadera
 2. Läckra krukor! Jag ska sprayfärga pumpor, bland annat i matt svart tänkte jag mig.

  SvaraRadera