onsdag 26 oktober 2016

Första hyacinten blev rosaLite mer blommor som hör vintern till. Det fick följa med hem en rosa hyacint. Jag satte den i en svart handgjord kruka. 
Såklart fick det bli lite mossa ovanpå jorden. Jag skulle kunna pyssla hur mycket som helst med blommor, mossa osv. Man kan se på löken att den är lite rosa även den. Jag njuter bäst av hyacinten innan den slår ut. Gillar när den är knoppin. Sedan såklart är den fin även när den blommar.

Onsdag och vi är i mitt i jobbveckan. Idag ska det bakas på jobb med barnen eftersom i morgon ska det bjudas på fika till barnens föräldrar. Vi ska baka matbullar och kolakakor. Man får ju även äta något litet gott ibland. 

Ha en fin lillördag

Kram Pernilla

3 kommentarer:

  1. Håller med om att det är något alldeles speciellt med hyasinter alldeles innan de slår ut, så vilsamt. Älskar dem också men tål inte längre doften så beundrar din såhär på behändigt skärmavstånd. :-)

    SvaraRadera
  2. Älskar hyacinter och det kommer bli en hel del sådana här under jul. Såg att du köpt en amaryllis också, får allt köpa hem en jag också. Kramisar Tina

    SvaraRadera
  3. Först amaryllis och nu en hyacint:)! Jag verkar vara ordentligt allergisk mot just hyacinter, jag nyser ohämmat av dem utslagna. Sp jag nöjer mig med att titta på sina vackra foton.

    SvaraRadera