När fina dottern gjorde vaniljkräm till vår jordgubbstårta blev det en massa äggvitor över. De sparade hon och gjorde maränger på. Små söta marängtoppar.
Hon gräddade de i 100 grader i minst en och en halv timme. Det är svårt att få dem att stelna. En plåt blev väldigt fina och krispiga.
Den kvällen blev det glass, maränger och chokladsås. Mums!
Ha en fin fredag
Kram Pernilla
Hur gott som helst!
SvaraRaderaTänk att maränger lyckas jag aldrig med, dom flyter alltid ut...
Vispar för dåligt kanske=))
Kram Hannis
Hm, nu kanske det ska fungera att kommentera (har försökt tre gånger tidigare, men blir "utslängd").
SvaraRaderaGott med maränger:) Kanske någon droppe ättika, det står i ett av mina recept och smeten blir väldigt seg och flyter inte så lätt ut.
Ha en fin helg!
Kram
Suz
Mmm... gott med maränger. Härligt, fluffiga ser de ut på bilderna!
SvaraRaderajag blandade ihop med choklad en gång, de åkte direkt i soporna ;-)
SvaraRaderaGott med glass och maränger
önskar dig en trevlig helg
Kram Sandra
Men mums för maränger, så gott.
SvaraRaderavackra bilder bjuder du på som vanligt
Kram
Annie
Wow, vilka fina maränger! Ser riktigt proffsiga ut! Och det är ju så gott.....jag gillar när de är lite sega faktiskt... :)
SvaraRaderaKram Jennica
Halloj!
SvaraRaderaMaränger så gott, själv köpte jag med mig ett paket från ICA, mini maränger :O
Skall nog prova att göra egna också när jag såg dina!
Ha d gott kram Arja
Det är så gott med egengjorda maränger. Dom är lite segare och smakar mmm..
SvaraRaderaKram Anita