onsdag 6 april 2016

Enkla Ting Del 3När man har sett så mycket vackert där inne är det inte klart där. För i trädgården på väg till deras cafe är där lite till att titta på därute. Lite växter som kan börja planteras ut inspireras man av tillsammans med alla fina utekrukor.
Buxbomsbollar, olivträd, rosmarin är några exempel på växterna. Svarta krukor är fint att ha i trädgården. Det blir en fin kontrast till annat i trädgården.
De har även lite möbler som man kan sitta och fika vid när det blir varmare. Supersnygga är det. Gillar kontrasten mellan det trärena och det svarta.  

Det var allt för den här gången hos Enkla Ting. Fast det det dröjer nog inte länge förrän vi är där igen. 

Onsdag och fina mannen ska på tjänsteresa och kommer inte hem förrän fredag kväll. Känns redan lite tomt. 

Ha en fin lillördag

kram Pernilla5 kommentarer:

 1. Finns sååå mycket fint hos Enkla Ting och är ett sådant mysigt ställa. Tack rara du för dina ord hos mig de värmde, men någon modell är jag verkligen inte utan bara älskar att kunna inspirera er läsare med att visa olika stilar av kläder. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 2. Verkligen läckert! Gillar också svarta krukor. Brukar köpa svart färg på Zetas, det är snart dags att åka dit igen tror jag:-)

  SvaraRadera
 3. Det får nog bli ett besök där om jag har vägarna förbi någon gång. Det verkar jättemysigt.
  Kram Helén

  SvaraRadera
 4. Helt klart ett av de bästa ställena att åka till! Vi var ju där alldeles nyligen men jag skulle gärna åka dit snart igen och vet flera saker som skulle passa alldeles utmärkt hemma hos oss. Nyfiken på vad du köpte :)
  Kram Maria

  SvaraRadera
 5. Jag gillar butiker som har både ute och inne-saker.
  Som bygger upp inspiration lite överallt.
  Förstå att du gillar den butiken=))

  Kram Hannis

  SvaraRadera