måndag 8 maj 2017

Det blommarVi ha ett gammalt plommonträd som är satt runt 1968. Vi har beskurit det hårt de senaste åren. Så i år trodde jag inte det skulle komma så många blommor. Men så paff jag blev när jag ser detta hav av blommor på de få grenar vi har lämnat kvar. Så vackra blommar. 
Jag tog bilderna när det började att skymma. Kul att se hur ljuset blir ifrån olika håll. 
Tänk att det ska bli fina plommon av dessa blommor. Hoppas det blir en del. Trodde inte vi skulle få så många i år eftersom vi klippte så mycket på trädet.
Helgen har bestått av att renovera och måla om vår hall. Nu är vi färdiga med måleriet. Känns så bra. Nu är det lister och dörrfoder som saknas. Vi smakar lite på hur vi ska ha det i hallen. Nu har vi möjlighet att ändra innan vi sätter upp något. Vi får se hur vi gör. 

Måndag och ny vecka. Det är inte heller vilken måndag som helst. Vår fina son har kommit hem och det är hans födelsedag idag. Hela 23 år blir han. Var har tiden tagit vägen? Det ska firas ikväll. Då kommer även fina dottern med sambo hem och vi ska äta en god bit mat.

Ha en fin start på veckan

Kram Pernilla

5 kommentarer:

 1. Halloj!
  Låter som en härlig start på eran vecka ♥
  Fint du fotat blommorna på trädet och vilken
  lycka att få plocka egna plommon sedan.
  Kram Arja

  SvaraRadera
 2. Underbart när det börjar blomma i trädgården. Hälsa och gratta sonen och ha en härlig start på veckan. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 3. Åh,så fantastiskt vackert ❤️ ...
  Ha en underbar dag!

  /Kram

  SvaraRadera
 4. Så ljuvligt , underbart när det blommar ger sommar längtan. Kram Åse

  SvaraRadera
 5. Det är en härlig tid nu med träden som blommar och trädgården som vaknar till liv. Önskar bara det kunde vara liiiite varmare. Fortfarande minusgrader på nätterna här. Brrr.
  Kram Helén

  SvaraRadera