måndag 10 oktober 2016

Så mycket som har hänt.När trädgården går i vila och och gräset blommar är det en lite lugnare tid framöver, trodde jag. Men nu är det så att vår älskade lilla unge inte är liten längre utan är vuxen och ska ta klivet utan för vårt bo. Hon har köpt en lägenhet och flyttar inom kort hemifrån. Det är som det ska men när allt går så snabbt hinner man knappt med i svängarna. 
För att det sedan inte ska räcka med bara det gick även vår älskade son och köpte en lägenhet i samma vecka. Han ska dock inte flytta förrän till senvåren. Men ändå det är mycket att smälta och ta in för en liten mamma och pappa. Vi tror detta kommer att bli jättebra även om det kommer att kännas tomt. Så det är nog tur att trädgården går i vila så vi kan koncentrera oss på flytt mm.
I helgen har det blivit en tur till stora varuhuset och tittat ut möbler som ska inhandlas snart.
Ny vecka och förhoppningsvis inte så intensiv som den förra. Det tar på magnerverna att buda om två lägenheter. 

Ha en fin start på veckan 

Kram Pernilla

5 kommentarer:

 1. Förstår att det är många tankar och känslor som far kors och tvärs och stjäl en massa energi.
  Tror att du kan finna lite ro i din trädgård, där allt just nu slår av på takten.
  Fina närbilder på gräset!
  Allt gott! Kram Birgitta

  SvaraRadera
 2. Ja pang säger det så har de gått från vara mammas gosiaste lilla unge i famnen till att stå på egna ben...och man hann knappt hänga med. vet precis hur det känns när de helt plötsligt inte alls bor hos en längre...men även hur mysigt då man ses och får kramas en stund eller två.
  Så snart får du ha de dära myskramarna när de kommer hem och hälsar på eller när ni blir inbjudna på middagar hos dina barn istället..det är en upplevelse i sig.

  Kram Kajsa

  SvaraRadera
 3. En före detta chef sa en gång till mig att det gör ondare att släppa taget om barn än att föda dem! Bra med sysselsättning i processen och ni har så himla vacker trädgård!

  SvaraRadera
 4. Ja det blir lite tyst och tomt först när de väl flaxar iväg men sånt är livet! Helt plötsligt står det inte 300 tomma O´boy glas på diskbänken hi hi, bara det!
  Kram från Titti

  SvaraRadera
 5. Det kommer säkert att bli jättebra! Annorlunda men bra ;)
  Kram Maria

  SvaraRadera