fredag 8 juli 2016

Rosa stockrosorDet är rätt häftigt när stockrosorna börjar blomma. Från en liten knopp kommer dessa skira blommor fram. Det blir en del blommor på den långa stammen.

De skiftar i färgen. Längst in är den rätt mörk ceriserosa.Den här håller på att slå ut. 

Fredag och en supertidig sådan. Jag öppnar tidigt på jobb idag. Men det är helt ok. Det är ju faktiskt fredag. Nu har fina dottern snart varit i Taizé i en hel vecka. Det är ett kloster de har kampat utanför och deltagit i diverse sysslor i klostret. Men nu är det helt ok att hon snart är på väg hem igen. Saknar henne. 

Ha en fin fredag

Kram Pernilla

2 kommentarer:

 1. Vilka finna stockrosor du har. Vi hade rosa här på tomten när vi flyttade hit. Men de har under åren flyttats på ett antal gånger och nu finns de inte längre kvar. Skulle kunna tänka mig nya.
  Min dotter har feriejobbat kvällar den här veckan så henne har vi inte sett mycket av i veckan. Hon har åkt till jobbet när vi kommer hem och vi har lagt hos när hon kommer hem. Men imorgon är hon ledig så då får vi prata ordentligt.
  Och jag börjar min semester :)
  Ska bli riktigt skönt med lediga dagar att spendera precis som jag vill.
  Allt gott! Kram Birgitta

  SvaraRadera
 2. Visst är det jobbigt med barn ute i världen...
  Stockrosor är så pampiga, jag minns min farfar och hans irritation över att stockrosorna hade mage att växa i otakt i hans rabatt:)!

  SvaraRadera