måndag 29 februari 2016

Pelargonerna har fått komma in i värmenÄntligen är det dax att få pelargonerna att vakna igen. Jag plockade in alla ifrån garaget där de har fått vila hela vintern. 
Sedan klippte jag ner dem och sparade en del skott. Får se hur det blir. Läste att mårbacka pelargonerna inte behövde klippas ner så hårt. Därför sparade jag lite på dem. Jag har mest mårbacka pelargoner. Några vita och rosa. Sedan har jag en röd engelsk pelargon. Lite spännande är det att se om de klarar sig.
Lite fantastiskt är det att det kan komma nya små skott från nästan till synes döda grenar.

Hoppas de ska växa till sig snabbt eftersom det snart ska sås fröer och de behöver den här ljusa platsen som pelargonerna står på.

Måndag och ny vecka. Den här veckan har jag mycket framför mig. I morgon är det dax för ännu en kurs i Autism. Den handlar om alla sinnen vi har och hur de påverkan oss. Speciellt autistiska personer. Sedan rullar veckan på 

Ha en fin måndag

Kram Pernilla

4 kommentarer:

 1. Härligt med växtkraft... önskar att jag hade nått bra ställe att övervintra pelargoner. Det blir dyrt att köpa nya varje år!
  Ha en fin måndag!

  SvaraRadera
 2. Önskar jag hade dina gröna fingrar.....istället blir det nya blommor och växter varje år. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 3. Waooo ljuvliga foton ♡ ...
  /Kram fina du!

  SvaraRadera
 4. Men åh! Så där mycket växtkraft har inte mina som är en bedrövlig syn i år... I helgen tror jag att de ska få ny jord men en önskan att de ska ta sig. Ha en riktigt fin kväll! Kram

  SvaraRadera