onsdag 10 februari 2016

Olivträden lever änDet börjar klia i fingrarna att få komma ut lite i trädgården. I söndags plockade jag bort alla vissna gräs som låg utspridda i rabatterna. Det blev även bortklippt lite visset som ändå bara såg skräpigt ut. Sedan kollade jag i uterummet och där trivs olivträden och rosmarinträden bra. Härligt att de kan övervintra här.

Började kolla upp om när pelargonerna ska väckas. Det är snart. I slutet på februari eller i början på mars. Det är ju faktiskt snart. 

Idag ska vi gå på teater med barnen på jobb. Det brukar vara trevligt. Den här teatern ska handla om vatten. Så praktiskt eftersom vi har tema vatten.

Ha en fin onsdag

Kram Pernilla

4 kommentarer:

 1. Tack för påminnelsen om olivträden! Mina står i garaget och behöver med all sannolikhet vatten! Nu kliar det i trädgårdsfingrarna…
  Kram M.E

  SvaraRadera
 2. Så härligt återigen att ha ett uterum där växterna kan få övervintra. Visst kliar det i fingrarna nu, men just för tillfället är det inte så farligt. Regnet öser ner och det är rått och kallt ute. Så vi myser inne idag.
  Hoppas teatern var bra!
  Kramen
  Pia

  SvaraRadera
 3. Mitt olivträd ser helt okej ut, trodde väl att det skulle vara dött vid det här laget, men nä, det har tappat lite blad och jag räknar med att det kanske gör det lite mer innan det kommer starkt igen. Men vad vet jag om olivträd :-)
  ha en härlig dag vännen, kul med teater!

  SvaraRadera
 4. Visst längtar man efter att se trädgården spira igen?!
  Kram Helén

  SvaraRadera