fredag 1 januari 2016

Nyårsdag och en trött vovveVår lilla älskade Tippen hade en jobbig kväll även om hon får lite medicin. Kan nog aldrig bli riktigt bra. Men det är bara som det är. Vi får bara finnas där och inte ömka henne. 

Annars var det en lugn och trevlig nyårsafton med  mycket prat och lite spel. Vi gillar att spela spel när vi träffas. 

Vi hade en gubbröra med lax till förrätt. Huvudrätt blev det purjolöksbakad torskrygg med ansjovisskum och rödgröna fräs. Till efterrätt hade vi Key lime paj. 

Det var fisk igenom temat. Det gillar vi. 

Ha en fin nyårsdag

Kram Pernilla

5 kommentarer:

 1. Tack och lov är inte mina fyrbenta nämnvärt skotträdda och vi försöker agera som att det är helt normalt att det smäller utanför väggarna som om vi hamnat i en krigszon! Jag kan inte låta bli att undra över hur folk har så mycket pengar att slänga ut på fyrverkeripjäser?
  Fisktema skulle jag också föredra på nyårsmenyn, men här finns det killar som redan på julafton börjar prata om oxfilé, så jag ger dem det de önskar! Förrätten fick jag dock bestämma och det blev hummer med smörsås och löjrom!
  Önskar dig ett riktigt Gott 2016 på alla sätt och vis!
  Kram M.E

  SvaraRadera
 2. Pälsbollen sover djupt just nu. Vi har varit på långpromenad efter en jobbig natt minst sagt...
  Det är som du skriver, man kan bara finnas där och inte ömka.

  Fisk är ett bra tema! Alltid gott.
  Kram Hannis

  SvaraRadera
 3. Lilla lilla Tippen! Hoppas att hon får sova ut idag. Tack för en jättetrevlig kväll! God mat och gott sällskap som alltid hos er :)
  Kram Maria

  SvaraRadera
 4. ***Önskar dig en god fortsättning på det nya året!***
  Kram,
  Regina

  SvaraRadera
 5. Stackars djur en dag som nyår. Nu har vi turen att Zacco inte bryr sig, men jag tänker på alla stackare som Tippen som lider av allt skjutande. Det låter som en perfekt kväll i övrigt!
  Tack för alla dina fina ord hos mig <3 Det känns att du vet vad det vill säga att kriga för sina barn! Tur att din grabb har dig som mamma! Att ha de svårigheterna är mer än nog, att då kompisarna inte är justa gör ju verkligen inte saken bättre.
  En riktigt god fortsättning på 2016!
  Kramen
  Pia

  SvaraRadera