lördag 9 januari 2016

Myrten trädFör nästan 20 år sedan fick jag ett myrten träd av min man. Jag tog död på det väldigt fort. Sedan har jag alltid tänkt att det klarar jag inte. Så var jag och dottern i en blomsteraffär. De sålde ut sina myrtenträd. Jag sa att de klarar inte jag. Min dotter tyckte att jag skulle prova. Det var ändå så många år sedan att jag säkert kunde prova igen. 
Så ett träd följde med hem. Hoppas att jag kan klara det i alla fall till våren. För då kanske det kan få bo utomhus. Tror det trivs bättre där. Men det är långt dit. Får se om det överlever så länge.
Det står nu i köksfönstret över vasken. Där finns inget varmt element. Så jag hoppas på det läget. 

Lördag och än har granen inte slängts ut. Nu får det bli dax. Vill gärna ha slängt ut den innan måndag,  då det är vardag och jobb igen. 

Ha en fin lördag

Kram Pernilla

5 kommentarer:

 1. Jag minns inte när jag köpte mitt myrtenträd, men jag gissar på ett halvår sedan och det lever än! Det står också i fönstret ovanför diskbänken och ser ut att må riktigt bra där! Jag har ju hunnit med några stycken under årens lopp, men den här gången har jag bestämt mig för att det ska här överleva redkordlänge!
  Kram M.E

  SvaraRadera
 2. Jag har ett myrtenträd som jag haft i ett halvår, och det lever fortfarande! Hoppas det går bra med ditt. Skönt att ha "röjt" innan vardagen börjar på riktigt igen. Kram

  SvaraRadera
 3. Ja, de är svåra... och jag som är så dålig på att vattna har gett upp.
  Men lycka till du! :-)

  SvaraRadera
 4. Jag lyckades inte alls med mitt myrtenträd som köptes förra året. Får se om jag vågar mig på ett nytt. Fin söndag till dig. Kram

  SvaraRadera
 5. Jag har funderat på ett Myrtenträd men inte kommit till skott. Kanske skulle jag testa ett ;) Hur som helst är ditt väldigt vackert.
  Kramen
  Pia

  SvaraRadera