söndag 3 januari 2016

Härligt att få in lite färska tulpaner
Det är härligt at få köpa hem lite färska tulpaner nu efter alla hyacinter och julblommor. Jag blir så glad av lite blommor. Det får en att längta lite efter våren. Även om jag vet att det dröjer väldigt länge innan våren är här. 
Nu har jag målat färdigt vår byrå. Så nu har spegeln fått sig en omgång med hästgrund. Snart ska den också målas svart. Lovar att visa resultatet när det är färdigt. Byrån blev helt ok.
Funderar om jag ska plocka undan lite julpynt. Har inte bestämt mig än. Vi har då inte så mycket framme i år. Så det känns inte för mycket som jag brukar tycka det gör. Kanske det får stanna lite till. 

Ha en fin söndag

Kram Pernilla

6 kommentarer:

 1. Tulpaner är en underbar blomma. Den kommer som du skriver med en hälsning från våren, även om den dröjer ett tag ännu.
  Här har tomtarna fått tassa tillbaka in i vrårna, jag gillar att fira in det nya året utan de väna varelserna.
  Fin fortsättning på dagen till dig!
  Kramen
  Pia

  SvaraRadera
 2. Jag fullkomligt älskar Tulpaner i alla dess färger !!!
  Det gör en glad in i själen :)
  Hoppas att du haft en underbar start på 2016
  Stor Kram Sanna

  SvaraRadera
 3. Åh tulpaner! Ja visst får de en att längta efter våren :) Jag köpte en lite. Kruka pärlhyacinter idag. Lite vårlängtan det också.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 4. Härligt med tulpaner... Här får nog julen vara kvar till fredag, typ. Om jag inte får ett ryck innan vill säga. Men just nu är jag verkligen inne i ledighetslunken så det blir inte så många ryck precis 😃

  SvaraRadera
 5. Vackert med tulpaner. Många som byter ut julblommor mot våriga tulpaner. Här plockas julpyntet bort imorgon. Kram

  SvaraRadera
 6. Här är julpyntet borta, jag står bara ut till nyår:)! Bara tulpanerna som saknas, jag drömmer om ljusrosa, krispiga...

  SvaraRadera