torsdag 17 december 2015

Kuddmossa i krukanAtt bara sätta lite kuddmossa och silvertråd kan bli rätt dekorativt. Nu har jag pysslat mycket mossa. Snart får jag bärga mig och göra något annat. Men det är så skoj och rogivande att pyssla och skapa med mossa. 

Torsdag och julfest med barnen på jobb. Vi får se om tomten kommer med klappar till alla barnen. Vi har gjort så de senaste åren att föräldrarna själva köper en julklapp till sitt eget barn för max 50 kr som tomten delar ut på vår julfest. Det har varit väldigt uppskattat av barnen. Sedan avslutar vi festen med egen julmat.

Ha en fin torsdag

Kram Pernilla

3 kommentarer:

 1. kul med julfest... men hjälp, tänker jag, på vår förskola hade det inte gått att be föräldrarna ta med sej paket, då förskolan ska vara kostnadsfri. Hur tänker ni kring de som inte har det så gott ställt?
  Alltid spännande det där med hur man gör och hur det funkar på olika förskolor.
  Hos oss, i år, kommer vi att på måndag att ge oss ut på jakt i skogen efter nissarnas luvor som de har tappat. Som tack kommer vi på tisdagen att få en present av tomten. I år är det en hel del nytt lego, eftersom vi har många barn som gillar det. Tja, så gör vi... ha en härlig dag!

  SvaraRadera
 2. Vackert med bara mossa, funderar på att använda det till juldukningen i helgen... Kram

  SvaraRadera
 3. Våra föräldrar har aldrig sagt emot om paket eftersom det går till deras eget barn. Så det känns som de har råd med det. Annars hade vi fått göra på ett annat vis. Kram Pernilla

  SvaraRadera