fredag 4 december 2015

#Decemberutmaningextraallt "Avkoppling"+Fotoutmaning 2015 "Nostalgi" Då är det Avkoppling som är utmaningen i dag. Jag tänker då på allt pyssel med blommor jag sysslar med. Det är en form av avkoppling för mig. Jag tänker inte så mycket. Jag bara skapar. Det känns som avkoppling för mig. 
Sedan när jag får ta fram kameran och gå igång på alla detaljer. Mitt macro känns bara som så rätt. Jag ser detaljerna och kommer nära.
Den här krukan gjorde jag när jag och fina svägerskan var på en trevlig pyssel kväll hos Fialottas Drömhus i Staffanstorp. Det var en mycket trevlig kväll. Fialotta hade bullat upp med diverse pyssel man kunde använda. Jag bara älskar allt sådant. Speciellt när man kan plocka vad man vill. 
Det blev lime som var torkad. Små röda äpplen, spanskmossa, grön mossa, kuddmossa, mm. Det var bara att plocka vad man själv vill ha till sitt.
Här en stjärnanis på kuddmossan. Jag hoppas denna kväll kan komma igen nästa år. Det var så trevligt.

Så det här blir mitt bidrag i fotoutmaningen hos Tatjanas. Vill ni se fler bidrag kika in här.


 Blir lite nostalgisk när jag tänker på att nu är det redan jul igen. Var blir åren av? Våra fina barn är redan vuxna. De där jularna när barnen var små tänker jag på och blir nostalgisk. Fast det är ju så det ska vara. Livet ska rulla på. I dag är det Nostalgi som utmaning hos fröken foto. Vill ni se fler bidrag kika in här.

Ha en fin Fredag

kram Pernilla

11 kommentarer:

 1. Det är mycket nostalgi kring julen. Jag har haft turen att bara ha roliga och lyckliga minnen från mina jular genom åren, men det är tyvärr inte så för alla...
  Roliga pysselkvällar du varit på! Härligt att kunna välja och vraka och låta kreativiteten flöda. Må så gott! Kram Birgitta

  SvaraRadera
 2. Mysigt med pysselkväll och så mycket fint du gjort. Kram o fin helg till dig

  SvaraRadera
 3. Så vackra foton… jag bara njuter av dina vackra arrangemang och bilder!
  Önskar dig en fin helg!
  Kram M.E

  SvaraRadera
 4. Just det där med att skapa är verkligen avkoppling för mig blir det nästan meditativt. Så idag har vi liknande tolkningar ;)

  Fin dag till dig
  Kram
  Annie

  SvaraRadera
 5. Sååå mysigt & fint ♡ ....
  /Kram

  SvaraRadera
 6. Vackert med de olika färgerna och nyanserna.

  SvaraRadera
 7. fin liten grupp du fått till....stjärnanis är ju en märkligt vacker sak när man ser den på riktigt nära håll

  SvaraRadera
 8. Åh, hela inlägget gjorde mig nostalgisk! Vart tog mina bebisar vägen? Småbarnen? Tiden? Åren? Jättefint pyssel, du är så duktig!!

  SvaraRadera
 9. Så fint du gör! Jag älskar att pyssla. Bästa avkopplingen.

  Kram Anna

  SvaraRadera
 10. Ljuvliga bilder som alltid. Underbara! Jag längtar verkligen efter mer dagsljus ute så att det går att fotografera igen. Fin lördagskväll till dig. Kram

  SvaraRadera