måndag 30 november 2015

Nya boots
Jag hade spanat in de här stövlarna ett tag. Sedan provade jag dem och funderade en vecka till. Sedan kunde jag inte låta bli dem längre. De fick följa med hem till mig. Jag är jättenöjd. Det är ett par Urban Project boots. 


De kommer jag att använda i många år. Väldigt härliga i skaften. Dubbelwqviltade i skinnet. Varmt och gott. Fast det är en stövel.  Sedan har i och för sig vädret inte varit så kallt att jag har haft behov av så varma stövlar. Men den tiden kommer säkert snart. 

Ny vecka igen och massor av förberedelser inför julen har vi framför oss. Det ska pysslas med barnen och det ska tränas inför Lucia. Väldigt roliga saker för både barnen och oss pedagoger. 

Ha en härlig Måndag

Kram Pernilla

5 kommentarer:

 1. Snygga! Bra att vara förberedd när kylan kommer. Den har en tendens att komma alltid som en överraskning...
  Ditt zinkfat med krans och ljus är jätteläckert! Vad duktig du är att arrangera växter och material från naturen!
  Ha det bäst! Kram!

  SvaraRadera
 2. De ser både snygga och sköna ut! Nu hoppas jag ju att det dröjer ett tag innan de varmaste stövlarna behöver tas fram, men nog vore det fint med ett par kalla, vita vinterdagar i juletid!
  En fin dag till dig!
  kram M.E

  SvaraRadera
 3. snygga.... och här kör vi också de sakerna på jobbet, och jag ska oral fast det är lite dåligt med energi efter en rolig, men påfrestande helg!

  SvaraRadera
 4. Verkligen snygga stövlar. Verkar som om du tog ett förnuftigt beslut.
  Fin start på veckan
  Kram
  Annie

  SvaraRadera
 5. Snygga som 17!
  Härligt med luciatränande=))
  Kram Hannis

  SvaraRadera