söndag 8 november 2015

Fotoutmaning vänner emellan "Tillsammans"Söndag och dax för fotoutmaning hos Maria och Kristina. Jag tänkte att det var ett rätt lätt tema först. Men sedan gick veckan och det blev mörkt hur snabbt som helst. Inga foton om tillsammans kom till.

Men så slog det mig efter vårt besök på stora varuhuset att där var jag, mannen och dottern "tillsammans". Vi handlade massor av ljus och servetter. Ett måste nu. Jag hittade även den här typen av galge, där alla sjalar och halsdukar kan hänga "tillsammans". 
Det känns lite lättare att hitta vad man ska ha när de hänger så här synligt. Inte bara huller om buller tillsammans i korgen. 
Rätt nöjd när allt kom på plats. Ännu en sak som har blivit i ordning i garderoben.
Vill ni se fler bidrag kika in hos Maria O och Mamma med ambitioner.

Söndag och Fars dag. Grattis alla pappor. Ett extra grattis till min egen pappa som vi inte kunde träffa idag. 

Ha en härlig söndag

Kram Pernilla

9 kommentarer:

 1. Det där var ju en fiffig galge! Ordning och reda, det är fint det :) Fina är också dina senaste inlägg. Jag har svårt att hinna med bloggandet just nu men läste ikapp lite idag och kunde inte annat än att le när jag såg inlägget till temat "dansa" :) Härligt!
  Kram Maria

  SvaraRadera
 2. Det här var en fin tolkning av tillsammans. Så fiffig hängare för sjalar, de är fina tillsammans. Ha en fin söndag!
  Kram,
  Regina

  SvaraRadera
 3. Vackra foton. Så fin hållare för sjalar. En sån skulle jag verkligen behöva som har mängder med olika sjalar. Fin söndag och farsdag till dig med. Kram

  SvaraRadera
 4. Snyggt! Stod faktiskt och tittade på en sådan där hållare senaste gången jag var på IKEA tillsammans med sonen och hans flickvän. Kom på nu att det besöket hade passade bra till dagens fotoutmaning, att tillsammans plocka ihop det man ska ha enligt listan på IKEA och sedan åka hem och montera, det är prov på samarbete!
  Kram M.E

  SvaraRadera
 5. Vilken fiffig hållare för sjalar och bilderna så vackra. Ha en fin kväll. Kram Åse

  SvaraRadera
 6. snyggt.... funderar också på alla de där scarferna som är nerknölade i en låda. Mycket bättre att ha dem sådär synligt!
  Ha en finfin kväll!

  SvaraRadera
 7. Härliga färger i rosa, grönt och brunt. Smart lösning. IKEA är så bra på piffiga lösningar.
  Kram

  SvaraRadera
 8. Snygg tolkning! Snyggt och praktiskt!

  kram kram Malin

  SvaraRadera
 9. Supersnyggt! och bra tolkning!!! Galgen är riktigt snygg OCH så smart, tror att det får bli en sådan när jag åker till IKEA nästa gång. Kan tänka mig att ha ett helt gäng.

  Såg dina bilder på hyacinten också, magiska! Du är duktig du!

  KRAM - Tatjanis

  SvaraRadera