söndag 11 oktober 2015

En fixardagIgår blev det en utedag i trädgården. Vi ställde in krukor som skulle vinterförvaras. Trädgårdsmöblerna fick komma in under tak. det blev en hel del fixat. Fick passa på när vädret var på vår sida. 
Det blev lite nytt i en zinkbalja. Minikål, miniljung blandade jag i en kruka med pumpor och några betong huvuden.
Betonghuvuden gjöt jag för några veckor sedan.

I dag söndag är en annorlunda dag för mig. Jag ska bege mig till min förskola och ha en fixar dag där med våra föräldrar. Vi har i två veckors tid målat och förberett en massa lastpallar och kabeltrummor. Detta ska bli en buss, en båt, kiosker, brandbil, polisbil, hästar och stall. plus lite till. Vi vet inte om allt hinns med. Men vi är optimistiska och håller tummarna att det ska bli klart. En väldig överraskning för alla våra barn som får se och leka med det på måndag. 

Ha en fin söndag

Kram Pernilla

7 kommentarer:

 1. Vilket fint höstfix med kål och ansikten. Hoppas vädret håller i sig här idag för vi har inte tagit in möblerna ännu.
  Men, var roligt det låter med lastpallsbyggena! Låter kul både att göra och som överraskning. Du visar väl hur det blir.
  Allt gott
  Anette

  SvaraRadera
 2. Höstfint du gjort i din trädgård! Blir lite oplanerad trädgårdsfix här hemma idag, då vi ramlade över billiga klätterväxter i en nyöppnad trädgårdshandel igår. 14 plantor ska jordslås till nästa år.
  Minns när våra barn var små och vi var på fixardagar på deras förskolor, hur uppskattat det var när de fick nytt på gården att leka med.
  Ha en fin söndag! Kram Birgita

  SvaraRadera
 3. Så fint du höstfixat. Betongansiktet är jättefint. Att gjuta betong tycker jag är roligt och man får använda sin kreativitet. Fin söndag till dig. Kram

  SvaraRadera
 4. Vi har också städat undan på utsidan...

  Så roligt och fint det kommer bli för barnen!

  ha en fin söndag
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 5. Vi har också städat undan på utsidan...

  Så roligt och fint det kommer bli för barnen!

  ha en fin söndag
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 6. kul... vi måste verkligen få till en fixardag med våra föräldrar, det brukar hända så mycket då helt plötsligt!
  Lycka till!

  SvaraRadera
 7. Vad fint du har pysslat i trädgården. Jag har köpt några prydnadspumpor men har inte fått ut dem ännu.
  Kram,
  Regina

  SvaraRadera