måndag 28 september 2015

Kaprifolen blommar änHelt otroligt vilken helg vi har haft. Solen har mest strålat vackert. När jag strosade runt i trädgården såg jag att kaprifolen blommar fortfarande. Grannen var så snäll och gav oss en massa fina pumpor. Som tack hade jag inte så mycket att ge. När jag såg kaprifolen blomma fortfarande fick det bli en bukett som tack för pumporna. jag var tvungen att ta in några fina blommor till oss också.
En blomma som är så skir och vacker att titta på. 

Här fick jag betongen i bordet som bakgrund. gillar kontrasterna.

Idag börjar veckan med en rivstart. På kvällen ska vi alla på jobb på en föreläsning som handlar om autism. Det ska bli spännande. Det är en förälder som driver en skola för autism plus att han har ett barn som har autism som ska föreläsa. 

Ha en fin start på veckan

Kram Pernilla

4 kommentarer:

 1. Vackert med kaprifol! På tal om autism lyssnade på radiopsykologen, en mamma med ett autistiskt barn ringde dit och det var verkligen bland det mest gripande samtal jag hört på radion. Det handlade mycket om hur hon blivit bemött och hennes förtvivlan av att inte kunna hjälpa barnet. Det finns att ladda ner, så lyssna gärna på det! Även om man lär sig mycket om hur bemöta barnen, så är det också viktigt att se föräldrarnas situation och tänka på hur man bemöter dem.
  Önskar dig en fin vecka!
  Kram M.E

  SvaraRadera
 2. Kaprifol är så vackert... och vi har misslyckats med den i båda vår förra och denna trädgården. Kanske borde göra ett försök till, för den är ju helt underbar!
  Ha en härlig måndag!

  SvaraRadera
 3. Vackert med kaprifol, hoppas det blir en intressant föreläsning. Kram åse

  SvaraRadera
 4. Så vackert och fint fotostilleben. Och snyggt mot betongen. /Kram

  SvaraRadera