onsdag 2 september 2015

Det blommar fortfarandeTrädgårdslandet är översållat med växter. Det är rätt mysigt att det är så frodigt. Fast nu är det dax att rensa lite. Klippa ner alla gamla hallon som inte kommer igen nästa år. All oregano och daggkåpa behöver klippas ner. Tippen fastnar i alla små fröer som lossnar ifrån blommorna. 
Kaprifolen blommar fortfarande. När den blommat över ska jag ansa lite på den också.
vid grovingången står den här krukan. Den blommar för fullt. Bra växter som har hållt hela sommaren.

Onsdag och lillördag

Ha en fin dag

Kram Pernilla

5 kommentarer:

 1. Så härligt grönt och frodigt du har i din trädgård! Här ska det också ansas rejält, men än blommar det också en hel del fortfarande! En del krukor har börjat se riktigt tråkiga ut så nu ska det bli cyklamen i dem!
  En fin dag till dig!
  Kram M.E

  SvaraRadera
 2. Men visst är det härligt när det fortfarande blommar, här har det mesta i trädgården snart blommat över och jag skriver ännu en påminnelselapp om att införskaffa mig blommor som blommar sent ;)
  Fin onsdag till dig
  Kram
  Annie

  SvaraRadera
 3. Det har varit en märklig sommar, men växterna har verkligen trivts. Så mysigt ni har det! Det är så härligt att vi fick denna goa avslutning på sommaren.
  Ha en goer kväll!
  Kramen
  Pia

  SvaraRadera
 4. Vilken härlig final på sommaren! Och lite mysigt tycker jag ändå det är att få beskära och förbereda lite inför nästkommande säsong!
  /Anna
  Http://www.annapannapuff.se

  SvaraRadera
 5. Otroligt vackert ♡ ...
  /Kram

  SvaraRadera