lördag 4 juli 2015

Speglar i vattnetDet är så härligt att bara njuta i trädgården nu. Jag älskar vår trädgård. När jag är där så försvinner tid och rum. Nu är det dax för den första lediga dagen på en fem veckors lång semester. Superhärligt.
Det har varit många fina kvällar nu. Det blir lättare att fota när allt är stilla och ljuset i sitt bästa.
Lördag och jag ska försöka träna för första gången efter min lilla olycka med haren. Är lite nervös för att det ska vara lite svårt att springa som jag brukar. Såret på knäet gör sig lite väl mycket påmint när jag böjer för mycket på knäet. Håller tummarna att det ska gå bra.

Sedan är det dax att fortsätta på projektet med vårt uteträdäck med en spång dit. Ska försöka hjälpa till så mycket jag bara kan. 

Ha en fin dag Kram Pernilla

4 kommentarer:

 1. Du har verkligen en helt underbar trädgård! Du får nog ta det lite försiktigt med träningen i början så det inte blir bakslag. Idag är det 4 veckor sedan jag ramlade och jag har fortfarande besvär. En spricka i sittbenet tar tydligen sin tid att läka, men jag tänker hela tiden att det kunde varit så mycket värre. Både du och jag hade kunnat gå omkring med gips om oturen varit värre!
  Önskar dig en strålande helg och ta det nu lugnt i värmen!
  Kram M.E

  SvaraRadera
 2. Wooo,så vackert ♡ ...
  Ha det så gott/Kram

  SvaraRadera
 3. Så rofyllda bilder, speciellt den mittersta. Var rädd om dig och träna inte mer än vad kroppen tillåter just nu.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 4. Så rofyllda bilder, speciellt den mittersta. Var rädd om dig och träna inte mer än vad kroppen tillåter just nu.
  Kram Maria

  SvaraRadera