onsdag 3 juni 2015

Söt timjan ifrån alla våra humlorNär vi hade vår sommarfest på jobb som höll på att sluta i en katastrof när regnet bara öste ner. Vi räddade det hela genom att hålla uppträdet inomhus med fika efteråt på respektive avdelningar. Inte det optimala men ändå väldigt lyckat. 
Våran grupp som nu heter humlorna hade lagt ihop till en fin timjan i en häftig pappåse. Till det fick vi ett presentkort hos Tirups örtagård. Så trevligt! Nu kan jag strosa runt där och välja något fint. 
De hade gjort två fina skira hjärtan som satt i blomman. Hur vackra som helst. Det värmer i hjärtat när man får uppskattning på jobb.

Idag är det dax att åka på utflykt till stranden. Hoppas vi i alla fall får uppehåll. Inte kul om det skulle regna på oss. Det har vi haft så det räcker nu.

Ha en fin lillördag

Kram Pernilla


6 kommentarer:

 1. Vilken otur med vädret! Presenten var dock helt passande till dig!
  Önskar dig en fin dag med Humlorna!
  Kram M.E

  SvaraRadera
 2. Men åh!
  Så fina gåvor. Och humlorna, hur gulligt som helst.

  Hoppas, hoppas att ni får sol!
  Kramen Hannis

  SvaraRadera
 3. Så söt gåva och jag håller alla tummar och tår att det inte kommer regna på er idag. Här öser regnet ner och det blåser rejält, känns mer som höst än vår. Men det har lovat uppehåll och sol till helgen och det ska bli härligt.
  Fin dag till dig
  Kram
  Annie

  SvaraRadera
 4. Härligt med en lite fon gåva, visst bli man glad av det. Och nu inser jag att jag kanske borde fixa nåt till Hilmas fröknar, inte många dagar kvar i skolan nu!
  Ha en fin onsdag!

  SvaraRadera
 5. Waooo,så vackert ♡...
  /Kram

  SvaraRadera
 6. Men åh så vackert. Kram Åse

  SvaraRadera