söndag 28 juni 2015

Som det grönskarNär det har regnat så mycket som det har gjort, märks det på alla växter. Det är som om de har fått anabola näring. Det växer så det knakar. det är det bästa med det vädret vi har haft. Visst ogräset växer också så det knakar. Inte lika kul dock.
Bambun har blivit som en vägg till altanen bakom. 
Rännorna med vatten är rogivande att titta på. Vi har tom haft besök av ett and par som badade i vars en ränna. Det är som ett litet skådespel när man sitter i uterummet och tittar.

Igår var vi en tur i Tyskland och provianterade lite vin och annat gott med goda vänner. Det var en härlig utflykt. Vi hade så fint väder med 25 grader och sol när vi satt ute och lunchade. Så härligt. Det är vi inte bortskämda med. 

Hoppas vi får fint väder även här hemma idag

Kram Pernilla

5 kommentarer:

 1. Så fantastiskt härlig bambun ser ut och visst är det härligt med all denna grönska. Här lovas fint väder under dagen som sen ska hålla i sig i några dagar. Då jag här njutas ;)

  Fin dag till dig
  Kram
  Annie

  SvaraRadera
 2. Ljuvligt med all grönskan. Ha en fin söndag Kram Åse

  SvaraRadera
 3. Så frodigt och fint du har det. Visst växer perennerna så det knakar, men ettåringarna har varit lite segare. Kul med djurbesök i trädgården så länge de inte käkar upp rabatterna.
  Allt gott
  Anette

  SvaraRadera
 4. Såå snyggt i er trädgård! Tycker det är jättekul att se bilder från er trädgård och uteplats. Tur att det gick bra vid cykelolyckan. Kram Suss

  SvaraRadera
 5. Åh,så vackert ♡ ...
  /Kram

  SvaraRadera