torsdag 18 juni 2015

Så härliga föräldrarBara kortet värmde i hjärtat. Det står "Du är guld värd" Inne i kortet står så fina ord om mig som pedagog. Jag och mina kollegor fick vars ett handskrivet kort till en fin sommarpresent.Allt var så genomtänkt. Jag fick te eftersom jag inte dricker kaffe. De andra fick kaffe. Vi fick vars ett choklad. Mitt var med olika nötter, som passar mig. 
Det är detta som gör att man får en extra kraft att jobba vidare. När man får lite uppskattning. Dock är det handskrivna kortet det finaste i presenten. 
Har provat teet det var väldigt gott. Smaken är Mango/persika. 

Ha en fin kväll

Kram Pernilla

4 kommentarer:

 1. Vilken fin present och självklart ska ni pedagoger uppskattas. Ni gör ett fantastiskt jobb med våra barn och ungdomar och ska ha all eloge för det jobbet.

  En fantastisk midsommarhelg önskar jag dig
  Kram
  Annie

  SvaraRadera
 2. Så härligt med så fin uppskattning! Och visst blir man glad åt sådant:) Jag är helt säker på att ni också är värda det hundra gånger om. Vi brukade alltid försöka fixa någon liten överraskning till dotterns pedagoger under årens lopp, men det klingar av ju äldre barnen blir och det är synd - alla behöver visas uppskattning.

  Ha en fin midsommar!
  Kram
  Suz

  SvaraRadera
 3. Så fiiiint ♡ ...
  /Kram

  SvaraRadera
 4. Förstår att kortet var bästa presenten även om de andra gåvorna också var uppskattade! Idag blev jag riktigt glad när lilla barnbarnets mamma ringde och berättade att dagispersonalen hälsat till mig och önskade mig en fin sommar!
  Sådan omtanke värmer! Att det finns personal som orkar bry sig även om en mormor känns helt fantastiskt fint! Ni som jobbar med barn har en ork och ett engagemang som är fantastiskt!
  Kram M.E

  SvaraRadera