tisdag 28 april 2015

Mårbackan blommarNu har mina pelargoner flyttat ut i växthuset. De verkar trivas redan. Tre blommor har kommit. Så igår njöt jag av solen som stod på när jag gick igång med kameran. Mårbacka pelargonerna är lite favoriter. 
Lite konstigt är det. Innan gillade jag inte pelargoner. Nu är de en av mina favoritblommor. Fast det har väl med åldern att göra. Förr tyckte jag det var en tantblomma. Men idag är jag gärna tant så jag kan njuta av dessa vackra blommor.
Hoppas alla som kikar in får en fin tisdag

Kram Pernilla

6 kommentarer:

 1. å, de är ljuvliga... fast jag gillade dem inte heller när jag var yngre, nu är de ett måste!
  Ha en finfin dag och hoppas att solen skiner på dej!

  SvaraRadera
 2. Haha, precis så känner jag också, och jag tar gärna det där med att vara tant isf :D Du gör dem verkligen rättvisa med dina fina bilder!
  Fin dag till dig!
  Kramen

  SvaraRadera
 3. Mårbacka är så fina! Jag har en stickling, på bilden ser den ut som en polkagris.. imon kommer glasrutorna vi fick komplettera växthuset med, sen kan jag flytta in....

  Kram och ha en fortsatt fin tisdag
  Sandra

  SvaraRadera
 4. Haha, det är samma här. Nu är det verkligen en av mina favoriter=))
  Härligt att kunna ställa ut dom i växthuset.

  Kram Hannis

  SvaraRadera
 5. Då ät vi två, tanter alltså :) Pelargoner tillhörde verkligen inte favoriterna innan men sånt kan ju helt uppenbart ändras ;)
  Kram Maria

  SvaraRadera
 6. Då ät vi två, tanter alltså :) Pelargoner tillhörde verkligen inte favoriterna innan men sånt kan ju helt uppenbart ändras ;)
  Kram Maria

  SvaraRadera