söndag 19 april 2015

Magnolians knopparNu går det snabbt i naturen. Knopparna på många växter är i bristningsgränsen. Vår magnolia är helt sprickfärdig. Snart är den i blom och sedan går det snabbt. Den här tiden är härlig när man nästan kan se hur knopparna blir större och större. 
Vårt magnolia träd har funnits i vår trädgård sedan vi flyttade dit. Innan dess har det säkert stått där länge. Så det är ett gammalt träd. Vi ansade rätt bra på det förra sensommaren. Men det kommer ändå många blommor. Ett tacksamt träd. Tror det har rätt läge. Det står i en hörna med rätt mycket lä.
Söndag och dax att träna lite. Igår gick vi milen i Skrylle med hela familjen. Det känns i benen. Men det var mysigt. Solen sken och vi hade picknick med oss. Hoppas det blir lika fint väder i dag.

Ha en fin söndag

Kram Pernilla

8 kommentarer:

 1. Härliga knoppar... man kan ju inte annat än se fram emot att de ska slå ut!
  Fin söndag till dej!

  SvaraRadera
 2. Halloj!
  Åh vilken lycka att ha ett eget magnolia träd i sin trädgård, någon
  gång skall jag också ha ett hihi. Njuter av det som jag åker förbi när
  jag skall till jobbet :O))
  Ha d gott kram Arja

  SvaraRadera
 3. Blommande magnolia är så vackert men visst är det som du säger, det går fort nu, väldigt fort. Det låter som att ni hade en riktigt härlig skogspromenad igår. Här har det blivit ett par joggingrundor ute på landet och jag är tacksam över att benen inte protesterar alltför mycket.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 4. Blommande magnolia är så vackert men visst är det som du säger, det går fort nu, väldigt fort. Det låter som att ni hade en riktigt härlig skogspromenad igår. Här har det blivit ett par joggingrundor ute på landet och jag är tacksam över att benen inte protesterar alltför mycket.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 5. Magnolia är ju så vackra... min mormor var här idag och hon är så förtjust i deras som växer så vackert utanför fönstret...
  Härligt med promander i detta väder

  Kram Sandra

  SvaraRadera
 6. Men alltså Magnolia...om jag någonsin mer kommer att ha trädgård så ska jag ha såna, flera stycken helst=))
  Vackra nyanser i bilderna!
  Kram Hannis

  SvaraRadera
 7. Magnolian är såå vacker, önskar jag hade det i min trädgård. Kram Suss

  SvaraRadera
 8. Oj, så långt våren kommit hos dej. Mangolia är underbar när den blommar.
  /P

  SvaraRadera