tisdag 17 mars 2015

Pelargonerna får nytt livPelargonerna har vaknat. Jag har klippt ner dem och satt en del nya skott. Dessa här mår rätt så bra. Fast flera av mina nysatta skott har vissnat. Men lite spill får man väl räkna med.
Det är härligt att se hur det kommer nya blad igen.
Det har till och med kommit några knoppar. Vet att man ska ta bort dem nu i början. Fast det är inte så lätt när de är så fina.
Här är den största fina knoppen som kommit precis. I alla fall vill man föreviga den på bild.

Ha en fin tisdag

Kram Pernilla

6 kommentarer:

 1. Det där ska jag göra ikväll!
  Ett riktigt vårtecken när man börjar fixa med pellisarna=))

  Kramen och solig dag// Hannis

  SvaraRadera
 2. Halloj!
  Och jag är urdålig på att spara mina, men om du nu måste klippa av "blomman" ställ den i en liten glasflaska och låt den blomma hihi. Härligt fina bilder :O)
  Kram Arja

  SvaraRadera
 3. Jag är sååå dålig på att ta hand om pelargoner att jag nästan skäms. Jag älskar att ha dem på sommaren men övervintra dem, ja där går jag bet.
  Vilka underbara bilder på dina fina, och du, jag hade inte kunnat ta bort de fina knopparna även om man då ska det. Tur att du föreviga dem iaf!
  Ha en fin dag!
  Kramar

  SvaraRadera
 4. I höstas slarvade jag med inplockningen från trädgården och flera frös, så i år blir det att sätta skott och driva upp nya! Otroligt vilken tacksam växt pelargonen är!
  Fina foton som vanligt hos dig.
  Kram M.E

  SvaraRadera
 5. Njae jag skaffar nya... men i höstas ställde jag bara in två krukor i garaget, jag hade väl bråttom med något annat och det är några gröna skott som kikar fram...
  kanske finns hopp ;-)

  Kram Sandra

  SvaraRadera
 6. Åh, så fina! De ser väldigt friska ut! Härligt gröna och krispiga!
  Jag får köpa nya...... :)
  Kram Jennica

  SvaraRadera