söndag 8 mars 2015

Lite nytt i köketJag är så nöjd med vårt sidebord. Varje gång jag kommer ut i köket njuter jag. Lite nya körsbärskvistar kom med hem i från torget i Malmö.Det är trevligt att man kan byta texten på tavlan efter vilket humör man är på. Den här gången blev det den här texten. Tycker den har ett bra budskap.

Lilla myrsiene trädet har fått flytta ihop med de fina påskäggen. 
Får se. Fick tipset att klippa kvistarna och sedan banka lite på stjälkens ändar. Då skulle de dra vatten bättre och också orka blomma. Ett tips jag inte hört innan.

Får berätta att det blev nya löparskor. Så nöjd. Har redan provat dem en runda. Känns så bra.

Ha en fin söndag

Kram Pernilla

5 kommentarer:

 1. Så fint där på bordet... köpte också körsbärskvistar igår, jag brukar bara snitta dem ordentligt så tycker jag att de orkar blomma.
  Ha en fin söndag!

  SvaraRadera
 2. Så fint, Nope aldrig hört!
  Skönt med en löprunda!
  Ha en fin söndag
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 3. Halloj!
  Snyggt som tusan på bordet. Aldrig hört att man skall banka men det
  skall jag komma ihåg :O)
  Härligt med en runda med nya skorna.
  Kram Arja

  SvaraRadera
 4. Så fint ni har det. Kvistar måste jag plocka in också. Det är ju så härligt att se dem slå ut. Härligt med nya löparskor, jag köpte nya förra året och det är allt en härlig känsla att inviga dem. Träningen blir faktiskt lite roligare med snygga skor.

  Fin kväll till dig
  Kram
  Annie

  SvaraRadera
 5. När jag läser ditt tips om att banka kvistarna, så minns jag att mamma alltid gjorde så, men hade glömt bort det! Här ska det bankas i fortsättningen.
  Så fint med en rund tavla att skriva på! Har du köpt den eller gjort den?
  Idag fick löparskorna komma ut på vädring även här, men några nya blir det inte i år. Förra året fick jag köpa två par nya, för jag två gånger åkte iväg och glömde löparskorna hemma! Nu finns det några att välja på!
  Kram M.E

  SvaraRadera