fredag 6 mars 2015

Fotoutmaning "2015"Dagen tema i fotoutmaningen 2015 är idag "morgon". När det är morgon har jag lite olika rutiner. Jag brukar ha lagt fram vilka kläder jag ska ha på mig nästa morgon. Så här är morgonens kläder. 
Jag gillar jeans och och en tjock tröja. Det är bekvämt och skönt. Ett halsband känns alltid lite fint att ha på sig.
Jag har en annan morgonprocedur och det är att jag målar mig lite varje morgon. Tycker om att vara fräsch när jag går till jobb.
Jag har oftast rätt jordnära färger. Vill att det ska se naturligt ut. Detta är lite som sker på morgonen hos mig.

Vill ni se fler bidrag kika in hos fröken foto.

Härligt med fredag

Önskar alla som kikar in en fin fredag

Kram Pernilla

10 kommentarer:

 1. Naturligt gillar jag också.
  Det får inte bli för mycket och inte ta för lång tid=))

  Skön fredag till dig/ Kram Hannis

  SvaraRadera
 2. Två rutiner som jag också har... eftersom jag alltid går upp först uppskattar familjen att jag inte börjar slita i garderober och leta efter saker tidigt. Bra att ha sin lilla hög då :-)
  Fin fredag till dej!

  SvaraRadera
 3. smart att lägga fram kläderna kvällen innan.....själv har jag nog inga direkta rutiner....alltså blir det ofta kaos på morronen :-)

  SvaraRadera
 4. Snyggt! Jeans och tjocktröja är oxå mina favoriter, men måste erkänna att det ska bli skönt att få plocka fram lite tunnare tröjor nu när våren är på väg :)
  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 5. Låter som mina morgonrutiner... slippa rota och känna att man har en garderob med inget att ha på sig tidigt på morgonen

  Ha en fin fredag
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 6. Jag skulle gärna ha mer morgonrutiner och framlagda kläder, men är alldeles för humörsstyrd för det. Dagens outfit finns oftast inte förrän jag öppnar garderoben. Fantastiskt vackra make up-bilder, tröttnar aldrig på vackert smink:)!
  /Anna
  http://www.annapannapuff.se

  SvaraRadera
 7. Det där är en god idé, att lägga fram kläderna i förväg. Men gör jag det? Nejdå. Alltför ofta blir det panik, men inte lika ofta nu som förr.

  Ha en mysig fredagskväll!
  Kram
  Suz

  SvaraRadera
 8. Den morgonrutinen har jag också! Skönt att inte behöva fundera på vad man ska ha på sig när mycket annat ska hinnas med på morgonen.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 9. Jag läste först att du målar lite varje morgon, det lät väldigt härligt.

  SvaraRadera
 10. Nu äntligen tar jag mig tid att kika in hos er alla i fotoutmaningen. Det har varit galet mycket här hemma med en man som lägger nytt golv i sovrummet och en himla massa annat som kommer ivägen för mina besök hos er :) Jag målar mig lite också varje dag, men bara lite *ler* Håller helt med dig... man känner sig också lite piggare.

  Måste bara tacka för att du så flitigt besöker min blogg och lämnar lite spår efter dig. Jag är tyvärr inte lika flitig tillbaka då mitt liv har på tok för få timmar :) men jag vill att du skall veta att det uppskattas verkligen jättemycket! Stor kram till dig! /Malin

  SvaraRadera