onsdag 4 februari 2015

Äntligen kom det lite snö
Här nere i Skåne är vi inte bortskämda med snö den här vintern. Det snöade juldagen som försvann lika snabbt. Samma sak hände precis en månad senare. Sedan snöade det lite i måndags. Då var jag bara tvungen att försöka få någon snöbild. De vissna stänglarna av kärleksört fick vara modeller. Snöflingorna fastnade där. 
Det hade varit kul med lite snö som stannade. Det hade blivit så mycket ljusare ute, vilket hade gjort en mycket piggare. Som sagt vi får se hur länge det här tunna lagret snö får stanna.

Ha en fin onsdag

Kram Pernilla

5 kommentarer:

 1. Någon ide att plocka fram skidorna är det inte, men man får vara glad för det lilla som lyser upp!
  Kram M.E

  SvaraRadera
 2. Vilka vackra bilder!
  Du kan få lite snö av mig för här verkar det aldrig sluta snöa=))
  Men det är härligt.

  Ha en fin dag/ Kram Hannis

  SvaraRadera
 3. Vilka vackra bilder. Härligt att ni äntligen får njuta av lite snö. Här har vi massvis till barnens stora glädje. Det ser ut som om snön är här för att stanna även över sportlovet som inleds nästa vecka. Kommer nog bli mycket pulkaåkande och snögubbsbyggande i veckan.

  Fin dag önskar jag dig
  Kram
  Annie

  SvaraRadera
 4. Här i småland har vi massor för tillfället och det är så härligt... jag tycker det knorras en hel del på instagram om den hemska snön, men är det vinter så är det och då är det ju rätt trevligt med lite snö. Speciellt när det snart är sportlov!
  Fina bilder du bjuder på!

  SvaraRadera
 5. Trevligt med snöpudrade fröställningar. Här har de fått små hattar.
  Allt gott
  Anette

  SvaraRadera