måndag 26 januari 2015

Snödropparna har vaknat

Ett litet vårtecken. Eller i alla fall att vi är på våg emot en vår. Snödropparna som vi ser igenom fina dotterns rum har vaknat. Fina dottern ropade. Mamma vitsipporna har kommit upp. Jag ler lite och rättar henne att det är snödropparna. Glad blir jag och smiter ut med kameran. Det blåste inte så mycket när jag fotograferade. De är så känsliga. Minsta lilla vind pust och bilden blir supersuddig. 

Måndag och ny vecka. Den här veckan är intensiv med träning, kvällsjobb och förberedelse inför helgens kalas. Trevliga bekymmer i och för sig.

Ha en bra start på veckan

Kram Pernilla

6 kommentarer:

 1. Men så vackert. Här får vi nog vänta på snödropparna ett tag till. Än så länge är hela trädgården fylld med snö.

  Fin vecka önskar jag dig
  Kram
  Annie

  SvaraRadera
 2. Men jisses! Man kan tro att vi bor i olika länder! Här är snö och minusgrader=)) Vilket fint vårtecken=))

  Kram och fin dag// Hannis

  SvaraRadera
 3. Wow, redan liksom?!?
  Här i småland ligger snötäcket tungt och jag tänker att det tar nog några veckor innan vi ser de där, men man vet ju aldrig!
  Ha en skön start på veckan!

  SvaraRadera
 4. Vilka fina bilder du fick på dem! Lite omskruck är tiden allt, men man kan ju inte låta bli att längta till våren när du bjuder på detta inlägg.
  Ha en fin start på veckan!
  Kramen

  SvaraRadera
 5. Oj, redan! Som jag längtar. Här hos oss ligger snön dryga decimetern djup och mer snö är på g. Och då bor jag ändå bara ca 45 mil från Sveriges sydligaste spets. Men den som väntar på något gott :-)
  Kram Helén

  SvaraRadera
 6. Så fina foton! När jag hittade min första snödroppe igår blev det att dra upp mobilen ur fickan! Jag blev så lycklig att jag inte ens tänkte på att gå in och hämta kameran! Idag har jag hittat flera, men nu har du ju tagit de vackraste bilderna, så jag behöver inte göra mig besväret att gå ut i ösregnet!
  Kram M.E

  SvaraRadera