lördag 3 januari 2015

Om det vore snöJuldagen när vi vaknade var det precis som om julen ändå kom. Det var rent vitt ute av snö. Jag kunde inte låta bli att gå ut och fota snön. Tippen sitter i vårt sidofönster vid dörren och tittar på vad jag gör. 
Längtar till att det kan komma lite snö igen. Här är bara regn och blåst just nu. Men bilderna finns i alla fall. 

Lördag och ännu en ledig dag. Jag håller på att städa ut julen. Det blir tomt på ställen där det suttit en tomte. Det är lite funderande och plockandes med saker, så det ska bli mysigt även om tomtarna är borta.

Ha en härlig lördag

Kram Pernilla

6 kommentarer:

 1. Här kom den fantastiska snön på självaste julafton sen kom det mer på juldagen men nu är snön ett minne blott. Den regnade bort på nyår och nu syns inte ens barnens snögubbe. Lite ledsamt är det för allt var så mycket ljusare när snön var här. Men vintern är ju inte över än och snön kan ju faktiskt komma tillbaka.

  Fin dag till dig
  Kram
  Annie

  SvaraRadera
 2. Jag längtar också efter mer snö, tycker det blir lättare på jobbet också om ungarna har lite snö att vara i. Inte för att jag ska jobba på väldigt länge, men ändå :-)
  Ha en skön dag!

  SvaraRadera
 3. Nu kan verkligen drömma om ett par vita vinterdagar, men ska man få den drömmen uppfylld de närmaste dagarna får man nog ta sig till fjällvärlden.
  Söta Tippen, ser bra nöjd ut när han var spana in matte!
  Önskar Er en skön helg.
  Kram M.E

  SvaraRadera
 4. Ja, snön försvann i ett nafs. Jag hoppas också på lite mer snö. Om inte annat för att Tyson ska slippa bli så smutsig vid varje promenad. Och så blir det ju lite ljusare ute också.
  Kram Helén

  SvaraRadera
 5. Fina bilder så söt hon är er Tippen där hon sitter och väntar. Här saknar vi också snön, hoppas det blir kallare i alla fall så jag slipper skitiga hundar... kramis Suss

  SvaraRadera
 6. Naw...Sötaste Tippen ♡ ...
  God fortsättningsnospuss & Kram!

  SvaraRadera