fredag 26 december 2014

Decemberutmaningen "Y"I dag var det ganska lätt att komma på något. Vårt lilla Yrväder Tippen får såklart stå för Y. Hon har ett högt tempo emellanåt. Då är hon vårt lilla yrväder.
Sedan vilar hon lite för att orka lite till. 
Berättade för ett tag sedan att vi skulle till veterinären med henne för hon är så rädd för raketer, åska mm. En allmänt rädd vovve. Vi fick då starka tabletter som hon ska ta något innan. Sedan även på självaste nyårsafton. Hoppas det ska lugna henne. Sedan har vi fått instruktioner på att träna på en skiva med raketer, åska på. För i framtiden ska hon eventuellt få annan hjälp hela tiden. Eftersom man inte kan veta när det ska smälla el åska osv.  Ett litet tråkigt bekymmer vi har. Vi vill ju att hon alltid ska vara vårt lilla yrväder på sitt lilla sätt. 

Vill ni se fler bidrag på Y kika in hos Tatjanis

Ha en fin annandag

Kram Pernilla

3 kommentarer:

 1. Hoppas söta yrvädret får en lugn nyårsafton, men precis som du skriver man vet ju aldrig när det smäller. Det borde vara så att inte privatpersoner får köpa fyrverkerier och smällare. Kan det fungera i andra länder så ska det kunna fungera i Sverige. Då vet man i alla fall när och var fyrverkerierna hålls.
  En fin dag till er!

  SvaraRadera
 2. Hoppas verkligen att yrvädret får en behaglig nyårsafton. Så söt hon är. Kan lite fetvadd i öronen hjälpa lite kanske.. Kraaam Pia

  SvaraRadera
 3. Hon är så fin!!
  Jag vet, det är ett jobbigt problem...
  Vi var ute igår kväll och 30 meter bakom oss sköt dom iväg raketer.
  För en hund som redan är skotträdd så blir det ju ett helvete. Han vill inte gå ut nu när det är mörkt.
  Hoppas att det går bra för Tippen nu!

  Kram Hannis

  SvaraRadera