fredag 11 april 2014

Ännu ett nettofynd


Det är alltid kul att se vad man kan fynda den här gången. Har man tur är det något man vill ha. Den här gången hade de te och socker burkar. Hur fina som helst. Fina dottern fick likadana burkar som hon ska spara och ha när hon flyttar hemifrån. Även om det är några år kvar gillar hon tanken på att samla och spara fina saker. 

En lång arbetsdag och sedan är det fredagsmys. I kväll blir det Tacos. En bra middag när man inte har så mycket tid. 

Hoppas alla som kikar in får en härlig fredag

Kram Pernilla

6 kommentarer:

 1. Ett riktigt bra fynd tycker jag! Snygga burkar kan man inte få för många av.
  Kram Sara

  SvaraRadera
 2. Visst är de snygga! Jag fyndade ju dem förra veckan och visade lite bildlek på bloggen:) Och inte nog med att vi har samma smak vad gäller burkarna, vi verkar ha liknande smak vad gäller kaklet;)

  Instämmer med Sara, snygga burkar kan man inte få för många av! Och inte heller ljuslyktor och så har jag en svaghet för skålar ... galet! Men det finns ju så många användningsområden för de här sakerna, eller hur? De flesta går ju att använda till att både plantera i, sätta ljus i eller servera något gott ur samt naturligtvis att förvara allt mellan himmel och jord i burkarna.

  Ha en fin helg!
  Kram
  Suz

  SvaraRadera
 3. Superfina!!

  Hoppas att du får en fin helg/Kram Hannis

  SvaraRadera
 4. Netto är bra, många gånger. De har riktigt roliga fynd från gång till gång. Brukar ibland smita in på lunchen då vi faktiskt har två nära jobb.

  Kul om vi ses där ute i bara

  Ha en fin helg
  Kram kajsa

  SvaraRadera
 5. Hur lyckas du? Besöker samma butik som du men hittar absolut ingenting. Måste vara så att det gäller att komma vid precis rätt tillfälle. Fina burkar är det i alla fall.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 6. Nice! Burkar och lådor/boxar kan man inte ha för många av! Vissa är bra att fylla med skit men ser ändå fint ut!
  Trevlig helg
  Kram Sandra

  SvaraRadera