lördag 8 mars 2014

Utflykt till Ting ute och inne




Förra söndagen körde vi en tur till Ting ute och inne i Gislövs strandmark. Alltid lika inspirerande att åka dit. De här fina siffrorna och bokstäverna gav oss en ide att köpa en ny siffra till vår husfasad. Så en stor 3:a fick följa med hem. 

 Härlig lördag har vi framför oss. En njutar dag. 

Ha en fin lördag

Kram Pernilla

5 kommentarer:

  1. Dit har jag velat åka ett tag. Dom ritade min kusins trädgård. Riktigt fint blev det. Men idag blit det nog en tur till Enkla Ting. Kramar Anita

    SvaraRadera
  2. Det är lite tråkigt att vi som har en sån stor stad inte har en fin "trädgårdshandel", här har dom stora varuhusen konkurrerat ut dom.
    Fina siffror!

    Hoppas att du har sol idag/Kram Hannis

    SvaraRadera
  3. Härligt att inspireras! Ser ut som ett ställe jag också skulle trivas på :)
    Söt krona i förra inlägget och fint med tulpanflaskor på bordet i ert kök!

    Jag får kommentera med mitt google konto :) Många har att man kan skriva in namn och webbadress manuellt, men det går inte hos dig, så då antar jag att du kommer till min gamla blogg. Kanske en inställnings sak :)

    Fin helg till dig

    kram kram Malin

    SvaraRadera
  4. Jag har fortfarande inte blivit färdig att åka dit, trots att jag tänkt det många gånger! Måste skärpa mig, verkar helt min stil:)

    En fin lördag till dig också!
    Kram
    Suz

    SvaraRadera
  5. Sådana där utflykter är härliga. Roligt med en ny siffra. Tänkte köpt mig gjutna siffror för ett tag sedan men insåg att det blev lite dyrt då vi bor på nummer 10 och alltså behöver köpa två siffror, (de kostade 200;-/st) Kanske bygger jag en ställning själv och gjuter egna siffror;)

    Önskar dig en fin söndag
    Kram
    Annie

    SvaraRadera