söndag 5 januari 2014

Solens strålar


Så härligt när solen tittar fram. Man blir så glad i hela kroppen. Ljuset är jag väldigt beroende av. Jag tror det är många som känner som mig. Men nu är det bara att se framåt vi går emot ljusare tider igen.

Ha en härlig söndag 

Kram Pernilla

9 kommentarer:

 1. Jag längtar efter ljuset! En dag med sol skulle jag bli väldigt glad över.
  Fina, fina bilder!!

  Kramen Hannis

  SvaraRadera
 2. Å hade ni sol igår, här var det regntunga skyar hela dagen. Längtar efter ljuset. Men idag ska jag pigga upp mig själv genom lite växtinköp och kanske blir det en bukett tulpaner med. Bara för att.
  Önskar dig en härlig söndag
  Kram
  Annie

  SvaraRadera
 3. Ja, det hade verkligen behövts idag! Helgrå himmel och duggregn gör ingen piggare...
  Ha en fin dag!
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Tja...lite sol hade inte varit fel.... Här är det grått, disigt och ett lätt regn faller. Idag verkar bli en sådan dag då det inte kommer att bli riktigt ljust. Ytterligare en dag i raggsockor och med soffhäng alltså. Blir inte alltför energisk av detta vädret. Men men, snart nog är det dags att få fart på sig igen....två dagars ledighet kvar... :)
  Kram Jennica

  SvaraRadera
 5. Härliga bilder du har och så fint med fina blommor och bollar. Ha en fin helg Karin

  SvaraRadera
 6. Jodå, det var härligt igår när den hälsade på här hos oss:) Idag är det regn och grått igen ... suck. Men bara att gilla läget.

  Fina, härliga bilder med hopp om ljus!

  Ha en fin kommande vecka!
  Kram
  Suz

  SvaraRadera
 7. Här har det bara varit grått idag! Nog är det lätt att längta till sydligare breddgrader den här årstiden, men som sagt var - vi igår mot ljusare tider!
  Alltid lika fina foton hos dig!
  Kram M.E

  SvaraRadera
 8. Här kikade solen fram på fm men sen blev det grått igen... Känns nästan som man glömt hur sol och blå himmel ser ut, ja nästan ;-)
  Ha en fin kväll
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 9. Ja, nu har det iallfall vänt igen. Ska ju bara bli ljusare, även om jag inte tycker mig ha sett solen på ett tag måste jag säga. Men jag tyckte att det var lite ljusare på eftermiddagen idag, så jag har hopp om det :)

  FInt stilleben du bjuder på! Vårkänsla :)

  SvaraRadera