torsdag 23 januari 2014

Lilla Tippen
Det har varit några tuffa veckor för vår lilla Tippen. Hon har varit sken dräktig. Då bärs det runt på ett litet elefantgosedjur som är som hennes lilla baby. Hon gnyr och har sig. Bäddar till den. Ja, jag vet att hon kanske gör det mindre om vi tar bort alla gosedjur. Men hon är rätt söt när hon tar hand om sin baby. Av detta blir hon rättså trött. Men nu börjar det bli som vanligt i gen. Vår lilla lekfulla tjej börjar komma tillbaka. 

Ha en fin torsdag

Kram Pernilla

7 kommentarer:

 1. Åh vad jobbigt! Exakt så gjorde vår hund också!! Vi slängde faktiskt det där gosedjuret och efter det så blev det bättre för varje dag. Ha det gott!

  SvaraRadera
 2. Jobbigt för tikarna när det blir så. Lilla tippen, hon får vila ett tag nu=))

  Kramen och skön dag//Hannis

  SvaraRadera
 3. Jättefina bilder på lilla Tippen, Karin

  SvaraRadera
 4. Naww! Kan tänka mig att det tar på Tippens krafter! Vår kille brukar bli helt tokig när det finns löptikar i närheten, samma gnyende och total matvägran i ett par veckor. Jobbigt både för hund och husse/matte...
  Ha en fin kväll!
  Kram!

  SvaraRadera
 5. Jobbigt att vara mamma även om det är till ett gosedjur.
  Vi hade en hund som hade sin pipgummipenna som valp. När det var färdigt blev den en vanlig leksak igen tills det var dags igen.
  Skönt att det börjar gå över för Tippen nu!

  Kram Agneta

  SvaraRadera
 6. Men oj så söt. Man blir ju lite varm i hjärtat! Lilla gumman... Rart. Men det är klart, jobbigt också så klart.

  Ha en skön kväll o jag hoppas att lilla Tippen får en lugn natt.

  Stor kram - Tatjanis

  SvaraRadera
 7. Åh jag vet precis. Myggan höll på sådär ett par gånger om året tidigare. Nu har hon inget kvar av könsdrift eftersom vi fick operera bort allt förra året. Så nu är det inget som bärs omkring och inget evigt bäddande längre. Jag tyckte det var sött, men också lite sorgligt på något vis... :)

  SvaraRadera