måndag 4 november 2013

Träning, träning och åter träningMåndag igen. Nu får jag landa lite i min foto träning. Jag har slitit mitt hår den här helgen. Vitbalansen har stått på schemat. Den ska man ändra så att man får rätt färg i ljuset på bilden. Verkligen ingen lätt match att klara. I den här bilden har jag ställt in vitbalansen på moln, som är en inställning. Slutaren 1/10, bländaren 3,2, iso 800 med mitt makro objektiv.

Den här fina rosen fick vi av fina svägerskan med familj i lördags. Vi hade en väldigt trevlig kväll. Vi lyssnade bland annat på 80-tals musik. Det är många låtar man gärna lyssnar på igen.

Ha en bra start på veckan 

Kram Pernilla

7 kommentarer:

 1. Vitbalansen är en prövning. Men kul att mixtra med.
  Man kan förändra mycket med den när man börjar hålla på.

  Bilden är vacker tycker jag!!
  Kram Hannis

  SvaraRadera
 2. Så vacker ros i ett vackert foto! Jag har testat det där med vitbalansen några gånger, men inte haft tålamod att fortsätta tills det blivit bra! Det får väl bli en fotokurs någon gång i framtiden, men nu räcker inte tiden till!
  Ha det gott!
  Kram M.E

  SvaraRadera
 3. så vackert du har lyckats fint, det är kul men också en prövning att mickla med kameran. Ha en fin kväll Åse

  SvaraRadera
 4. Vilken fin bild... verkar som att du lyckas väldigt bra med dina utmaningar!

  SvaraRadera
 5. Så duktig du är med kameran!
  Kul att lära sig mer... Ska testa detta tipset, jag har massa att lära mig!
  Kul med en 80 tals kväll, ja det finns några härliga bitar

  Kram Sandra

  SvaraRadera
 6. Spännande att lära sig mer. Jag har så mycket kvar känner jag. Funderar verkligen på att gå en kurs för min egen utvecklings skull, men tid ska man ha också :)

  SvaraRadera
 7. Jättefin bild. Själv fotar jag faktiskt med auto på vitbalansen. Men då måste jag fixa till den i Lightroom sen. Tycker det är lättare. Men om man använder och lär sig kamerans olika lägen kan man använda dem kreativt sen. Ser fram emot fler bilder hos dig sen alltså :)

  SvaraRadera