söndag 3 november 2013

Rostig krona
I växthuset har jag den här rostiga kronan. Nu på hösten och vintern brukar jag dekorera den med mossa. I år blev det kuddmossa, lite rostiga klot, löv och ägg. jag gillar den kombon av material.

Då var det söndag igen. I dag står inget speciellt på schemat, skönt. Jag har bara min fotoläxa. I och för sig är det inte så bara. Den var svår den här gången. Så jag får öva lite till idag.

Ha en härlig söndag

Kram Pernilla

8 kommentarer:

 1. Så fint gillar verkligen mossa som man dekorerar med, dina bollar var superfina sådana hade jag inte sett innan. Ha en härlig fredag Karin

  SvaraRadera
 2. Rost och mossa är vackert ihop!
  Rost överhuvudtaget är fint tycker jag.

  Kram Hannis

  SvaraRadera
 3. Håller med Hannis om att rost och mossa är fint ihop :) Så skönt med inget särskilt på schemat. Här står städning, lite jobb och en joggingrunda på schemat. Japp det är dags att ta tag i joggingen igen och nu börjar jag om från noll.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 4. Så fint! Den här höststormen vände lite upp och ner på min tillvaro här! Vi fick plocka in allt möjligt i Orangeriet för att det inte skulle förstöras, så nu är det inte kul där! Men när jag ser hur fint du har får jag faktiskt lust att gå ut och göra fint trots ösregn och blåst! Du visar väl vad du har i läxa?
  Kram M.E

  SvaraRadera
 5. Hej =) vilken härlig blogg och fin vovve =) Hit kommer jag flera ggr och hälsar på =) Ha en bra dag. kram

  SvaraRadera
 6. Hårt möter mjukt. Fint!
  Kram Helen

  SvaraRadera
 7. Så vackert! Rost är väldigt populärt hos mig. Hos maken väcker det förundran och tvivel... :D

  SvaraRadera
 8. Hösten och vintern är verkligen en tid då man kan göra vackra dekorationer. Fina bilder! / Kram LillaMy!

  SvaraRadera